Ping-pong cu căldura ieşenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Primăriei vor relua licitaţia pentru concesionarea serviciului de termoficare al oraşului deoarece nu s-au înscris destule firme eligibile.

Cadou de Anul Nou la Iaşi: încălzire de infarct

După ce Primăria a preluat activitatea Centralei Electrică de Termoficare şi a devenit noul operator de termoficare al oraşului, edilii se chinuie acum să găsească un nou operator care să concesioneze serviciile de producere şi furnizare a agentului termic.

Cum la licitaţia pentru concesionarea serviciului de termoficare din Iaşi nu s-au prezentat trei operatori eligibili, ci doar compania franceză Dalkia, procedura va fi reluată după o perioadă de 40 de zile. Dacă nici la a doua licitaţie, firmele nu ofertează, şefii oraşului vor alege un nou operator prin negociere directă. Noua firmă ar trebui să preia pentru o perioadă de 15-20 de ani toată activitatea prestată acum de compania franceză Dalkia.

„S-a prezentat doar o singură firmă, prin urmare, comisia se va întruni şi va relua licitaţia şi va demara procedurile o nouă licitaţie. Din nefericire, ne va lua încă o lună de zile, aproximativ 40 de zile suntem blocaţi“, a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Falimentul CET Iaşi, pasat unui privat

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite