Pasiune bolnăvicioasă faţă de fiica de 13 ani. Un tată cu piciorul tăiat şi-a şantajat fata cu sinuciderea dacă nu practică perversiuni sexuale împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Constanţa şi-a şantajat fiica cu sinuciderea pentru a o determina să practice împreună perversiuni sexuale. Bărbatul are un picior tăiat şi şi-ar fi abuzat copila câteva luni, până ce profesorii acesteia şi-au dat seama că ceva este în neregulă cu ea.

Ştefan Năstase (55 de ani) şi-a abuzat sexual fiica în mai multe rânduri, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017. Judecătorii care au soluţionat definitiv acest caz susţin că povestea a ajuns în justiţie după ce fata a povestit la şcoală că tatăl său „o dezbracă, o atinge în părţile intime, totodată făcându-i sex oral şi o obligă să îl masturbeze”.

Motivarea sentinţei definitive din acest caz, prin care Năstase a fost condamnat la cinci ani de închisoare, scoate la iveală detalii cutremurătoare. Potrivit documentului, Ştefan Năstase a rămas fără un picior în 2015, de atunci rămânând zilnic acasă. În timpul zilei – în perioada în care s-au produs agresiunile, fraţii şi mama sa plecau de acasă, victima rămânând singură cu tatăl său, zilnic, timp de o oră şi jumătate.

„În cursul lunii septembrie 2016, nu reţine exact ziua, dar ştie că era in jurul orei 11:00, în timp ce se afla la bucătărie, tatăl său a închis uşa de la intrare, a ascuns cheile, după care a intrat în bucătărie, a tras-o în pat, spunând că vrea să îi arate un joc pe tabletă. Imediat după, aceasta a început să o pipăie pe corp şi a încercat să o dezbrace. A reacţionat imediat spunându-i să o lase în pace că-i va spune mamei insă, acesta a ameninţat că „dacă va spune ceva se va omorî”. A continuat să o dezbrace şi după ce a dezbrăcat-o complet, s-a dezbrăcat şi el, tot complet şi a început să îşi frece organul genital între picioarele ei”, a povestit minora anchetatorilor cum a început calvarul ei, potrivit motivării.

Din acel moment, astfel de scene s-au întâmplat frecvent, cam de trei ori pe săptămână, timp în care tatăl său o dezbrăca, îi făcea sex oral şi o săruta pe corp, o atingea cu degetele în zona intimă şi o punea să îl masturbeze, au mai arătat judecătorii constănţeni în documentul citat.

După ce cazul a ieşit la iveală, audiat de Poliţie, tatăl victimei a negat comiterea faptei „încercând să prezinte o variantă nereală a săvârşirii faptei şi să denigreze persoana vătămată, prin inducerea ideii că fiica sa, în repetate rânduri a încercat să îl provoace, apărând dezbrăcată complet în fata sa şi frecându-se de el”.

În prezent, Năstase este încarcerat. În cele din urmă, în timpul procesului, bărbatul a recunoscut faptele. 

Citeşte şi: 

Ce condamnare ar putea primi poliţistul-pedofil. Cazuri identice în România în care agresorii au scăpat cu pedepse ridicole

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite