O şoferiţă beată a distrus două maşini parcate pe marginea străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuela Galic (47 de ani), inginer în instalaţii la Unitatea Militară 02033, a fost trimisă în judecată pentru că a condus un vehicul pe drumuri publice după ce a consumat băuturi alcoolice şi a comis un accident rutier.

O ieşeancă, Manuela Galic, care a avariat două autoturisme pe 27 decembrie 2010 pe strada Toma Cozma, a fost trimisă în judecată pentru conducerea sub influenţa alcoolului a unui vehicul pe drumurile publice.

Inginer în instalaţii la Unitatea Militară 02033, femeia a susţinut că a băut două pahare de 100 de mililitru de vin fiert împreună cu colegii în intervalul orar 9.00-11.30, iar la 12.45 s-a urcat la volanul autoturismului Dacia Logan şi a plecat.

Bărbat accidentat de un şofer băut, pe o stradă din Iaşi

Tamponat de un şofer mort de beat, dar trimis în judecată pentru conducere cu alcoolemie

Când a ajuns pe strada Toma Cozma, ieşeanca a pierdut controlul volanului şi a acroşat două maşini parcate. Femeia a adăugat că a vrut să ocolească un autoturism care avea o portieră deschisă, dar că a sfârşit prin a lovi două maşini parcate pe partea opusă a drumului.

Anchetatorii au precizat că în urma etilotestului a rezultat că ieşeanca avea o alcoolemie de 0,72 grame la mie alcool pur în aerul expirat, iar la un calcul retroactiv a rezultat că învinuita ar fi putut avea o alcoolemie de 1,80 grame la mie alcool pur în sânge la ora comiterii accidentului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite