Informaţie confirmată oficial: Mihai Chirica va candida ca membru PNL pentru Primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii liberalilor au făcut anunţul care a împărţit în două filiala din Iaşi a partidului: Mihai Chirica va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Iaşi.

Mihai Chirica, fost membru PSD, va candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Iaşi. În urma depunerii adeziunii pentru dobândirea calităţii de membru, primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost cooptat, sâmbătă, 7 martie, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Iaşi. 

De asemenea, a fost convocat Comitetul Director Judeţean al PNL Iaşi, pentru 21 martie, când va fi validată intrarea lui Mihai Chirica în partid.

Din cei 33 de membri ai BPJ, 28 au votat în favoarea candidaturii lui Chirica din partea PNL, doi liberali au votat împotrivă, iar trei s-au abţinut.

„Am luat act de invitaţia expresă a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şeful Guvernului României, de a fi susţinut drept candidat la Primăria Municipiului Iaşi de către PNL. Nu putem clădi o Românie normală fără o democraţie reprezentată în Parlament de către partidele politice.

Acum avem ocazia unică de a putea colabora pentru proiectele Iaşului într-un mod coerent şi unitar, plecând de la Preşedintele României, trecând prin Parlament şi Guvern, până la nivel de administraţie judeţeană şi locală. Sunt convins că împreună vom reuşi să realizăm un parteneriat politic durabil, de care să beneficiaţi dumneavoastră, ieşenii, şi toţi românii din Regiunea de Nord – Est!”, a declarat Mihai Chirica.

Totodată, membrii BPJ au aprobat candidatura preşedintelui PNL Iaşi, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, precum şi candidatura primarului Mihai Chirica pentru Primăria Municipiului Iaşi, urmând ca aceste candidaturi să fie validate în Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite