Meteorologii au extins codul galben de ninsoare şi pentru judeţul Iaşi. Temperaturile vor scădea considerabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o scurtă perioadă în care temperaturile au avut valori pozitive, meteorologii anunţă că în în următoarele zile vremea se va răci în judeţul Iaşi, fiind anunţate inclusiv ninsori.

UPDATE 15.00 Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri anunţă că la această oră, în judeţul Iaşi, carosabilul este uscat, existând străzi unde sunt porţiuni umede. În această dimineaţă, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri a acţionat cu 9 autoutilaje, pe DN24 şi DN28, îmrpăştiind 32 de tone de material antiderapant

UPDATE Ora 12.00 Meteorologii au extins codul galben de ninsoare şi viscol şi asupra judeţelor Iaşi şi Neamţ, începând de duminică, ora 12.00. La ora publicării acestei informaţii, în municipiul Iaşi nu începuse să ningă. 

harta

Ştire iniţială

Avertizarea meteorologică emisă de Agenţia Naţională pentru Meteorologie (ANM) nu cuprinde şi judeţul Iaşi însă temperaturile vor scădea considerabil şi în acest judeţ. 

După câteva zile în care temperatura a variat în jurul valorii de 0 grade Celsius, existând şi zile în care a plouat, meteorologii anunţă că săptămâna viitoare vremea se înrăutăţeşte. 

Valorile medii vor fi constat sub 0 grade, putând scădea şi până la -15 grade Celsius. Această valoarea minimă ar putea fi atinsă în marţi, atunci când maxima zilei este prognozată ca fiind de -4 grade Celsius. 

Ninsori sunt anunţate pentru zilele de duminică şi luni, însă cantitatea acestora, potrivit meteorologilor, nu va fi una consistentă. 

ANM a emis o avertizare de cod galben şi portocaliu ce cuprinde şi mai multe judeţe din proximitatea Iaşiului, cum este Bacău şi Vaslui. 

Duminică dimineaţă. în judeţul Iaşi nu erau probleme din cauza zăpezilor sau a viscolului. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite