Judecătorii au interzis unui poliţist să se apropie de o minoră cu care a făcut sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Iaşi a luat măsura controlului judiciar împotriva unui poliţist acuzat de act sexual cu un minor după ce a întreţinut relaţii intime cu o adolescentă.

Agentul Daniel Marian Avârvarei este judecat la Tribunalul Iaşi de act sexual cu un minor după ce a întreţinut raporturi sexual cu o adolescentă de 14 ani. Printre interdicţiile impuse agentului Daniel Marian Avârvarei se numără şi apropierea de victima sa, o minoră de 15 ani cu care a făcut sex într-o maşină. 

În dosarul în care Avârvarei este implicat mai sunt judecaţi şi alţi traficanţi de persoane pe care poliţistul nu i-a reclamat ci a apelat la serviciile lor. Daniel Avârvarei s-a culcat cu minora într-o maşină parcată în apropierea unei benzinării şi, potrivit declaraţiei Cătălinei A., în momentul actului sexual, în maşină se afla şi proxenetul Constantin Radu Crăciun, considerat liderul grupării. La acea vreme, minora era dată dispărută de către părinţi. 

“Inculpatului a determinat-o pe partea vătămată să întreţină raportul sexual cu poliţistul Avârvarei Daniel Marian spunându-i că acesta o poate ajuta, convingându-i pe părinţii ei să îşi retragă plângerea de dispariţie”, se arată în rechizitoriu.

Citeşte şi: 

FOTO Orgie sexuală cu minori şi alcool într-un sediu de Poliţie din judeţul Iaşi

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri