Imagini halucinante. Angajaţii unui spital din Iaşi au filmat un şobolan care se plimba prin salonul unui pacient VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Rozătoarea este destul de mare, din ce se vede pe filmare. Pacientul cheamă un angajat al spitalului, iar acesta vine şi încearcă să prindă şobolanul.

Imagini halucinante surprinse la Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Angajaţii spitalului au filmat un şobolan care se plimba prin salonul unui pacient. 

Filmarea este făcută cu un telefon mobil. Potrivit primelor informaţii, şobolanul a fost văzut într-o zonă tampon a spitalului. Aici, pacienţii stau o perioadă unde sunt sub observaţie, apoi sunt spitalizaţi în clinici. 

Imaginile sunt din data de 3 octombrie, în jurul orei 21.40. 

Rozătoarea este destul de mare, din ce se vede pe filmare. Pacientul cheamă un angajat al spitalului, iar acesta vine şi încearcă să prindă şobolanul. 

    

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au rămas înmărmuriţi. 

„Nu poţi să faci un spital şi să nu mături în spital. Acolo trebuie văzut exact ce s-a întâmplat, trebuie igienizat, deratizat, luate toate măsurile, dar conducerea spitalului trebuie să ştie să facă lucrurile astea, dacă avem o sesizare din partea asta, o să trimitem acolo inspectorii de la igienă să sancţioneze şi să analizeze să vadă care sunt cauzele, adică cum s-a putut ajunge aici pentru că asta înseamnă deficienţe majore de igienă, dacă ajung şobolanii să intre în spital", a spus pentru Ziarul de Iaşi Vasile Cepoi, directorul instituţiei.

A fost demarată o anchetă internă la unitatea medicală din Iaşi, potrivit sursei citate.

„Conducerea institutului nostru nu a primit încă nicio sesizare oficială în acest sens, nu a fost făcută nicio plângere, dar a fost demarată în cursul acestei zile o anchetă internă care va urmări aceste înregistrări video să vedem modul cum s-a întâmplat şi a vedea, evident, dacă cineva este răzpunzător pentru aceste lucruri. Angajatul care era de tură trebuia să îşi anunţe superiorii ierarhici care luau măsurile care trebuiau. Este dintr-o zonă tampon, pare a fi zona tampon, dar vom vedea pe acele înregistrări", a spus şi Bogdan Mucenica, medic psihiatru Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

    

Sursa video: Youtube/Ziarul de Iaşi

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cei 250 de lei în plus la salariul minim aduc mii de lei celor cu funcţii publice

Medicii, disperaţi: Închidem spitalele ca să ţinem cârciumile deschise

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite