Iaşi: Vatman umplut de sânge după ce l-au bătut 10 tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) a fost bătut ieri seară de şase băieţi şi patru fete cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Incidentul a avut loc la ora 19.40, în Dancu, în zona dispeceratului. În prezent, vatmanul este internat la spital

Un grup de 10 adolescenţi puşi pe scandal a urcat ieri în tramvaiul de pe traseul 3 cu o sticlă de doi litri de vin şi cu ţigările aprinse. Când vatmanul le-a cerut să le stingă, tinerii au năvălit peste el şi l-au lovit puternic cu pumnii şi picioarele până tot vagonul a fost umplut cu sânge.

Pentru că uşile tramvaiului erau blocate, un adolescent a spart un geam lateral şi toţi au fugit. În tot acest timp, lucrătorii de la dispecerat au văzut întreaga scenă şi au anunţat Poliţia.

Citeşte şi:

Iaşi: A băgat groaza în pasagerii unui autobuz, cu un cuţit

Bărbatul este internat la spital. „Echipajele au ajuns după ce s-a încheiat tot scandalul şi au făcut cercetări la faţa locului. Iniţial, vatmanul a refuzat internarea, însă după încheierea cercetării la faţa locului a cerut să fie dus la spital pentru că se simţea rău. Tot vagonul a fost umplut de sânge", spune Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi.

Reprezentanţii Regiei au anunţat că  vor depune plângere la Poliţie pentru distrugerea tramvaiului şi pentru violenţă asupra unui angajat. Nu este exclusă varianta ca vatmanul să solicite daune pentru agresiune.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite