Gospodină umilită după o aventură extraconjugală. Răzbunarea amantului după despărţire: „N-o să mai ai soţ!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost de acord să-şi înşele soţul cu un necunoscut FOTO Arhivă
Femeia a fost de acord să-şi înşele soţul cu un necunoscut FOTO Arhivă

O femeie căsătorită a cunoscut pe Facebook un tânăr de 29 de ani şi a fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu el. Când a aflat că amantul ei salvase mai multe imagini compromiţătoare cu ea, femeia a vrut să rupă relaţia însă a fost şantajată cu publicarea fotografiilor.

O relaţie extraconjugală cu un bărbat cunoscut pe Internet s-a transformat într-un calvar pentru o femeie de vârsta a doua din judeţul Harghita. Magdalena R. l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină amant, Ferenc Cseh, prin intermediul reţelei sociale Facebook. Se întâmpla în toamna anului 2013, atunci când femeia i-a oferit bărbatului şi mai multe fotografii în care apărea în costum de baie sau nud.

Fiica femeii, contactată de şantajist

Cseh i-a cerut femeii să se şi întâlnească, pentru „a se cunoaşte mai bine”, însă a fost refuzat în primă fază. Pentru a o determina să se vadă cu el, bărbatul a ameninţat-o pe Magdalena că va posta pe Facebook fotografiile cu ea în ipostaze intime. „Partea vătămată în data de 17.11.2013  s-a deplasat la domiciliul inculpatului în oraşul Salonta, unde au întreţinut relaţii sexuale. După această întâlnire între cei doi au avut loc şi alte întâlniri fie la domiciliul inculpatului, fie la domiciliul părţii vătămate. În urma acestor întâlniri partea vătămată a observat că inculpatul deţine stocate în memoria aparatelor sale telefonice fotografiile pe care i le-a trimis”, se arată în motivarea sentinţei prin care Cseh a fost condamnat pentru şantaj, hărţuire şi accesare ilegală a unui sistem informatic.

La ultima întâlnire amoroasă, din data de 20 aprilie 2014, femeia a încercat să rupă relaţia extraconjugală fiind ameninţată din nou. Ferenc Cseh i-a spus atunci că i-a copiat agenda telefonică şi că va contacta mai multe rude sau prietene de-ale femeii, pentru a le spune că deţine imagini compromiţătoare cu aceasta.

Cseh s-a ţinut de cuvânt şi a început să le contacteze telefonic insistent atât pe Magdalena R., cât şi pe o prietenă de a sa şi pe fiica sa..

„În ziua de 03.06.2014, la ora 19:46:44, Cseh Ferenc i-a trimis un mesaj lui R.E.M. cu următorul conţinut: «o să te termin de tot». De asemenea, în mod repetat după ce o apela telefonic, nu vorbea, doar profera sunete care imitau diferite animale sau zgomote produse de obiecte”, se arată în motivarea menţionată. Un alt mesaj pe care bărbatul l-ar fi remis fostei sale amante a fost: „Nici tu n-o să ai mult timp soţ, o rezolv stai liniştită. 

Ferenc Cseh a fost condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare cu executare de prima instanţă, însă nu este mulţumit de soluţie şi a formulat apel. Sentinţa definitivă urmează a fi pronunţată de Curtea de Apel Târgu Mureş în data de 12 octombrie. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite