Dosarul „Rutiera” a fost amânat din cauza unei pene de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Procesul agenţilor de la Rutieră judecaţi pentru fapte de corupţie a fost amânat pentru că s-a întrerupt energia electrică la Palatul de Justiţie. Judecătorul a dat un nou termen pe 1 martie.

În momentul în care judecătorul se pregătea să audieze un martor a fost întreruptă energia electrică. Astfel, procesul de pe 2 februarie a agenţilor de la rutieră a fost suspendat în jurul orei 11.00. După 15 minute magistratul a revenit în sala de judecată şi a dat un nou termen pe 1 martie. La scurt timp însă a fost remediată şi defecţiunea.

Citiţi şi:

Martorii din dosarul "Rutiera" loviţi de amnezie

Martor în dosarul „Rutiera" acuză anchetatorii că l-au forţat să depună mărturie mincinoasă

Înainte de pana de curent magistratul a audiat mai mulţi martori, printre care s-au numărat şi câţiva colegi ai agenţilor. Aceştia au declarat că poliţiştii judecaţi pentru corupţie nu ar fi intervenit pentru a-şi scăpa prietenii sau rudele de sancţiuni.În noiembrie 2009 procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au trimis în judecată 14 agenţi din cadrul Poliţiei Rutiere Iaşi pentru  luare de mită, abuz în serviciu şi trafic de influenţă.Poliţiştii au fost acuzaţi că ar fi intervenit pe lângă colegi pentru ca amicii, rudele sau cunoştinţele lor să nu fie sancţionate în trafic.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite