Doliu în învăţământul ieşean. A murit o îndrăgită profesoară de matematică. Era nora unui fost primar al municipiului Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Cristina Simirad  FOTO Facebook
Profesoara Cristina Simirad  FOTO Facebook

Cadrul didactic în vârstă de 53 de ani suferea de o boala incurabilă, care s-a agravat brusc în ultima perioadă. Profesoara era soţia fiului cel mic al lui Constantin Simirad, fost primar al municipiului Iaşi.

Cristina Simirad, profesor de Matematică la Şcoala Gimnazială „Gh. I. Brătianu” din Iaşi s-a stins din viaţă marţi, 29 decembrie 2020. Aceasta suferea de o boală incurabilă de mai mulţi ani.

Ea avea 53 de ani şi era şi director la Şcoala Generala „Gh. I. Brătianu” (Numărul 10) din Tătăraşi, Iaşi.

„A plecat prematur dintre noi, un OM valoros, de mare nobleţe sufletească, un profesor de matematică  de excepţie  şi un autentic prieten pentru cei din jurul său. A trecut cu modestie, discreţie şi delicateţe prin viaţă, punându-şi amprenta pe sufletele noastre. Drum lin spre îngeri, Doamna noastră Director, Cristina Simirad! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Cu profund regret, colectivul Şcolii Gimnaziale Gh.I.Brătianu - Iaşi”, a transmis colectivul instituţiei de învăţământ.

Profesoara de matematică Cristina Simirad era soţia fiului cel mic al lui Constantin Simirad, fost primar al municipiului Iaşi. 

Zeci de mesaje emoţionante au fost transmise după decesul profesoarei Cristina Simirad. Câteva dintre acestea: 

„Sincere condoleanţe! Un OM valoros, un profesor de excepţie şi un prieten de nădejde! Sunt profund îndurerată! Drum lin către îngeri,Cristina ! Vei fi mereu în inimile noastre!”

„Nu se poate!!!! Un om extraordinar, de-o fineţe nemaîntalnită! Dumnezeu să o aşeze în rândul celor drepţi!”

„A fost un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze. Şi un profesor de excepţie! Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanţe familiei!”

Vă recomandăm să citiţi şi:

Poliţiştii ameninţă că nu vor mai da amenzi şi vor fi indulgenţi cu infractorii. Care sunt motivele

Deţinuţi extrem de periculoşi, la un pas să ia la bătaie completul de judecată: „În morţii mă-tii de judecător”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite