Cum să faci Rai din puţinul pe care-l ai. A crescut la orfelinat şi s-a întors acolo cu bucurii pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran/Facebook - Ciprian Mihalcea
FOTO Captură de ecran/Facebook - Ciprian Mihalcea

Ciprian Mihalcea  a organizat o masă de Crăciun pentru 80 de copii din centrele în care şi-a petrecut şi el copilăria. A ajuns într-un astfel de centru la vârsta de doar două luni.

Exemplu de cum să faci Rai din puţinul pe care îl ai. Ciprian Mihalcea, un tânăr crescut la casa de copii, s-a întors în centrele de plasament cu bucurii pentru copii. 

Tânărul a organizat o masă de Crăciun pentru 80 de copii din centrele în care şi-a petrecut şi el copilăria. Spune că a ales să facă această activitate căci Crăciunul înseamă o masă în familie, iar familia lui este acolo, în centrele de plasament, printre copii.

„Când am fost mic nu prea am avut ceea ce mi-am dorit. Vreau să ofer copiilor tot ce n-am avut eu. De mic copil mi-a plăcut să mă implic în activităţile aceastea”, spune Ciprian Mihalcea. 

Potrivit acestuia, principala nevoie a acestor copii despre afecţiunea părintească. 

„Copiii din centrele de plasament au nevoie de afecţiunea părintească de care nu au parte. Educatorii nu au cum să le-o transmită”, ne-a spus Ciprian Mihalcea. 

În campania desfăşurată de Crăciun, sub coordonarea lui Ciprian, aproximativ 800 de copii au beneficiat de cadouri.

Pentru Ciprian, lista cu fapte bune nu se opreşte aici. Tânărul de 27 de ani nu este nici pe departe un om cu o stare materială extraordinară. El munceşte ca şi casier la un supermarket, însă dă din puţinul lui şi face voluntariat în tot timpul lui liber pentru o asociaţie umanitară. Asta încă de când avea 16 ani.

Vă recomandăm să citiţi şi:

CJUE: Judecătorii pot ignora decizii ale CCR contrare dreptului european, dacă se creează un risc sistematic de impunitate

Triunghiul de la Lublin: Zelenski le transmite Minskului şi Moscovei să nu ameninţe cu arme nucleare. Duda denunţă un „şantaj” al Rusiei

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite