Copil de 3 ani, ucis de un TIR pe o trecere de pietoni, la Leţcani. Fratele și tatăl său, în stare gravă, la spital

0
Publicat:

Un copil în vârstă de 3 ani a murit, iar un altul şi un adult au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi de un autotren pe o trecere de pietoni din localitatea Leţcani, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Accidentul a avut loc la Lețcani FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul a avut loc la Lețcani FOTO Arhivă Adevărul

Surse din anchetă au precizat că cei doi copii traversau strada, fiind ținuți de mână de tatăl lor, în momentul producerii tragediei.

"Un TIR a lovit doi minori la trecerea de pietoni. Sunt trei victime: un adult şi doi copii. Din primele informaţii, un minor a decedat şi unul este inconştient. Acesta din urmă şi adultul au fost transportaţi la spital. La faţa locului a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi două echipaje de la SAJ Iaşi", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, relatează Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au informat că şoferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, circulaţia pe DN 28, în localitatea Leţcani, este blocată pe ambele sensuri.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", au mai precizat reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Accident cu șapte victime în ziua de Paște în apropiere de Târgu Jiu 

Un accident rutier cu șapte victime a avut loc în ziua de Paște lângă municipiul Târgu Jiu. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

Vinovat de producerea accidentului este un șofer în vârstă de 47 de ani. „Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe DE 79 Iași-Gorj s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția Rovinari-Târgu Jiu, a pătruns pe sensul opus de mers și a întrat un coliziune cu două autovehicule conduse de o femeie de 34 de ani, respectiv un tânăr de 21 de ani.

În urma impactului, cele trei autovehicule au fost proiectate în șanțul pluvial aflat pe marginea părții carosabile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite