Ciuhodaru, luat în balon de şeful lui de la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La împlinirea unui an de la momentul în care doctorul Tudor Ciuhodaru a fost prins cu pontaje false, managerul Ioan Bârliba recită versuri în loc să răspundă punctual la întrebările legate de acest subiect, iar medicul urgentist se laudă cu fapte caritabile.

Contactaţi telefonic pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu scandalul izbucnit cu excact un an în urmă, când medicul-deputat Tudor Ciuhodaru a fost acuzat că a încasat ilegal 30.000 de lei prin semnarea a 151 de pontaje false, atât managerul spitalului prejudiciat, cât şi doctorul implicat s-au eschivat de la a da un răspuns.

După ce recită poezii, managerul Ioan Bârliba se laudă că a câştigat procesele derulate împotriva doctorului Ciuhodaru.

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

„E un proces pe care Ciuhodaru l-a pierdut. Dosarul a fost câştigat de unitatea medicală. Dar pe mine nu mă interesează asta, de aceste lucruri se ocupă instanţa. Pe mine mă priveşte dacă domnului Ciuhodaru «pe umeri pletele-i curg râu», ştiţi cum spune poezia, şi dacă e nevoie să-mi cumpăr pieptene", spune amuzat managerul Ioan Bârliba.

Că a câştigat procesul susţine şi medicul Tudor Ciuhodaru. În plus, el susţine chiar că banii care i-au revenit în urma procesului i-a donat.

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule“ (AUDIO) UPDATE

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

„Eu am câştigat procesul cu spitalul. Am dat banii câştigaţi unui copil care avea nevoie de o proteză. Domnul Bârliba ar fi mai bine dacă ar face treaba pentru care este plătit, nu ştiu în ce calitate vorbeşte dumnealui", spune doctorul Tudor Ciuhodaru.

Ancheta internă în acest caz a fost pornită în luna decembrie 2010 la sesizarea Biroului de Resurse Umane, angajatele susţinând că erau obligate să primească pontaje false. În urma finalizării anchetei a reieşit că în perioada mai 2009-noiembrie 2010, adică exact din momentul în care Tudor Ciuhodaru a primit funcţia de deputat, doctorul se afla în 151 de zile în două locuri simultan: la UPU şi la Parlament.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite