Cât costă masa medicilor ieşeni la cea mai nouă cantină deschisă exclusiv pentru ei
0Cadrele sanitare de la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi, dar şi studenţii medicinişti au la dispoziţie de miercuri, 16 mai, o cantină unde pot servi o masă caldă. Preţurile variază între 4 lei şi 10 lei pentru o porţie de mâncare.
Doctorii, asistentele, personalul auxiliar de la Spitalul „Sfântul Spiridon" din iaşi, dar şi studenţii de la Medicină pot servi un prânz cald de la cantina unităţii, deschisă miercuri, 16 mai.
Hrana bolnavilor ieşeni costă dublu cu firmele de catering FOTO
Cantină exclusiv pentru medici în curtea celui mai mare spital din Moldova
Aceasta a fost amenajată de SC Omnia Univers SRL pe un spaţiu de circa 100 de metri pătraţi.
Bucătăria de la Infecţioase a fost reabilitată. Vezi îmbunătăţirile făcute pentru bolnavi
Preţurile variază între 4 lei şi 10 lei pentru o porţie de mâncare.
Vezi lista cu varietatea culinară pe care o au cadrele sanitare la dispoziţie:
Ciorbă cu legume (370 de grame): 5 lei
Ciorbă cu perişoare (300 de grame): 5 lei
Iahnie de fasole (200 de grame): 4 lei
Piure de cartofi (250 de grame): 4 lei
Cartofi natur (250 de grame): 4 lei
Orez cu legume (250 de grame): 4 lei
Ciuperci sote (200 de grame): 5 lei
Ficăţei (150 de grame): 6 lei
Pulpe la cuptor (150 de grame): 6 lei
Şniţel de pui (80 de grame): 6 lei
Grătar de pui (80 de grame): 6 lei
Tochitură moldovenească (130 de grame): 10 lei
Salată de varză (100 de grame): 1 leu
Salata de roşii (250 de grame): 3 lei
Chiflă (100 de grame): 1 leu
Mămăligă (150 de grame): 1,5 lei
Gulaş de porc (150 de grame): 6 lei.
Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!