Cartier învăluit în fum, mizerie şi miros de mititei. Vezi cum s-au distrat ieşenii la Festivalul Berii (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de ieşeni au ieşit cu mic cu mare la Sărbătoarea Berii care se desfăşoară pe malul Bahluiului. Grătarele încinse i-au atras pe trecători, însă comercianţii se plâng că vânzările s-au înjumătăţit faţă de anii trecuţi.

Fumul, micii care sfârâie pe grătare, mirosul de porumb fiert, colacii secuieşti şi frigăruiele i-au adunat pe ieşeni la mesele special amenajate pe malul Bahluiului, la Festivalul Berii.

VEZI MAI JOS CUM S-AU BUCURAT IEŞENII DE FESTIVALUL BERII

image

Corturile sunt aliniate pe malul Bahluiului

image

Chiar la intrare, copiii ţipă de bucurie

image

De buna lor dispoziţie se ocupă şi clovnii....

image

...dar şi doi ponei

image

Cei mari preferă să stea la mese

image

Preţurile înşirate le fac cu ochiul trecătorilor

image

Şi într-un final se decid asupra meniului

image

De departe, vedeta festivalului a fost....porcul

image

Alţii preferau doar să se plimbe

image

Sau să-şi etaleze siluetele

image

Bara de bătut covoare a devenit parcare pentru biciclete

image

Pescarii nu vor hamsii, ci „pradă“ proprie

image

Alţii, ca să fie în spirirul festivalului, au făcut un grătar peste drum.

Comercianţii spun că deşi preţurile sunt identice cu cele de anul trecut, numărul clienţilor s-a înjumătăţit.

„Nu mai are lumea bani. Este criză. Spre seară mai vine lumea, dar în timpul zilei nu merge deloc“, spune Ionuţ.

Preţurile practicate de comercianţi:

colac secuiesc: 5-10 lei

alune glazurate: 3 lei

turtă dulce: 5 lei

porumb fiert: 5 lei

mici: 2 lei

cârnaţi: 3 lei

aripioare: 4 lei

pulpe de pui: 4 lei

scăriţă de porc: 4 lei

piept de porc: 4 lei

ceafă de porc: 6 lei

frigărui: 5 lei

piept de pui: 5 lei

cartofi: 3 lei

hamsii: 5 lei

peşte macrou: 4 lei

pastramă de porc: 6 lei

palincă: 5 lei/paharul.

Iaşi

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite