„Bulibaşa pe toate galaxiile“ a descoperit Facebook. Videoclipul viral în care Dragoş Stănescu îl mustră pe „Victor Fonta“ şi vrea euro în loc de leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip ce a devenit viral pe Facebook surprinde un rom din comuna Ciurea, judeţul Iaşi, care cere într-un mod inedit ca moneda naţională a României să fie schimbată cu euro.

În clipul publicat pe Facebook de o rudă a lui Dragoş Stănescu, acesta apare într-o maşină de lux, în timp ce se plânge, într-o limbă română stâlcită, de economia românească. Stănescu se autointitulează „bulibaşa la toată galaxia” şi spune că aşteaptă cu nerăbdare ca moneda euro să fie introdusă şi în România, invocând promisiunile lui Traian „Băsăscu” şi Victor „Fonta”.

„Sunt Stănescu Dragoş, bulibaşa pe toată galaxia. Am aşteptat în 2017 legea schimbarea leului românesc în euro european şi am aşteptat cu nerăbdare că o promis domnul Traian Băsăscu şi Victor Fonta că schimbă euro românesc în euro european, ca să nu mai merge populatia în alte ţări, să merge în ţara românească, să aibă de toate, mâncăruri, salarii mari, pensii mari, exact cum e în alte ţări capitaliste.”

În finalul videoclipului, Stănescu vine şi cu un îndemn, adresat, cel mai probabil, autorităţilor: „vă rog, nu altul să aibe ce să mănâncă şi altul să înghită fumul de grătar, de preparate. Rog frumos România noastră să fie schimbat leu românesc în banul european.”  

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite