Beată şi fără permis, fosta soţie a unui interlop din Iaşi a provocat un accident rutier. În arest o aşteaptă fiul şi fostul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina pe care o conducea Alina Maria Ursache, fosta soţie a lui Viorel Oarză    FOTO bzi.ro
Maşina pe care o conducea Alina Maria Ursache, fosta soţie a lui Viorel Oarză    FOTO bzi.ro

Femeia riscă să ajungă în arest pentru că a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În arest se află şi fiul acesteia, împreună cu fostul ei soţ, Viorel Oarză, cunoscut interlop din Iaşi, după un conflinct pe care l-au avut cu membri ai clanului Corduneanu.

Alina Maria Ursache, fosta soţie a lui Viorel Oarză, cunoscut interlop din Iaşi, a provocat sâmbătă noaptea, 27 februarie, un accident rutier în judeţul Iaşi.  

Femeia a fost condusă de poliţişti la audieri şi riscă să ajungă în arest pentru că a condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În prezent, în arest se află şi fiul acesteia, împreună cu fostul ei soţ, Viorel Oarză, scrie bzi.ro. 

Femeia în vârstă de 43 de ani nu este la prima abatere. Ea a fost prinsă beată la volanul unui autoturism de teren pe şoseaua Iaşi-Voineşti în toamna anului trecut. Atunci, rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

Tatăl şi fiul său, în arest după ce i-au lovit pe doi dintre membrii clanului Corduneanu

În urmă cu o săptămână, Viorel Oarză şi Robert, fiul său, au fost duşi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile la Judecătoria Iaşi. Atunci, poliţiştii ieşeni au descins la restaurantul clanului Corduneanu, de la Sala Sporturilor. Oamenii legii au anchetat un conflict care ar fi avut loc între membri ai clanului Corduneanu şi Viorel Oarză. În urma incidentului, care avusese loc în jurul orei 11:00, niciunul dintre combatanţi nu a dorit să comenteze, mai notează bzi.ro. 

„Pe 20 februarie 2021, în jurul orei 11:30, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 despre un conflict care a avut loc între mai multe persoane, în municipiul Iaşi. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei ieşene.

Viorel Oarza a recunoscut în cadrul audierilor faptul că i-ar fi lovit pe fraţii Corduneanu, însă a negat că ar fi folosit un cuţit. Acesta a afirmat că a devenit violent în momentul în care fraţii Corduneanu l-au agresat pe fiul său.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine e Mary, bărbatul cu BMW roşu care a scos pistolul în trafic şi a ameninţat un şofer. „Am ajuns ca-n Vestul Sălbatic“

Autoarea teribilului accident în care au murit două fetiţe a fost reţinută

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite