Asociaţia care a construit o casă pentru fetiţa care voia piure cu carne ajută o altă familie nevoiaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Share, proiectul coordonat de ieşeanul Bogdan Tănasă, construieşte încă o casă pentru o familie nevoiaşă din judeţ. E a 20-a locuinţă pe care asociaţia ieşeană o construieşte cu ajutorul donaţiilor.

O familie nevoiaşă din localitatea Cuza Vodă, judeţul Iaşi, va fi beneficiara celei de-a 20-a case pe care ieşeanul Bogdan Tănasă reuşeşte să o contruiască cu ajutorul donaţiilor. Familia are 6 copii care dorm toţi într-o cameră a unei case dărăpănate. Noua lor casă va fi construită în localitatea Popricani.

Tănasă a creat o comunitate online numită Casa Share, apreciată de aproximativ 160.000 de persoane, iar donaţiile sunt primite şi folosite pentru ajutorarea celor nevoiaşi prin intermediul unei asociaţii cu acelaşi nume.

Înainte de a construi o casă nouă pentru familia nevoiaşi din Popricani, Bogdan Tănasă a construit o locuinţă nouă şi Roxanei, fetiţa din Vaslui care a devenit celebră în toată ţară după ce, într-un reportaj al Pro Tv, a spus că visul ei este să mănânce piure cu carne.

casa share

Pentru construirea casei cu numărul 20, Casa Share va beneficia şi de fondurile strânse sâmbătă seară, 13 aprilie, la Festivalul de Film American Independent.  “Pentru că s-a născut de la început ca o inţiativă culturală, dar care are această latură umanitară, am găsit aceste contacte şi am propus ca toate încasările din acest an, de la toţi cei care vin să vadă filme la festival, să meargă către el. Anul ăsta sunt vreo 60-70 de proiecţii. Mi s-a părut o potrivire foarte bună că - cu ajutorul acestor fonduri - se va contrui casa cu numărul 20”, a spus Cristian Mungiu, fondatorul festivalului, potrivit stirileprotv.ro

Personale care doresc să susţină proiectul ”Casa Share” pot ajuta printr-un SMS la numărul 8844 cu mesajul „CASA” sau prin folosirea următoarelor date de contact:
Tănasă Bogdan, Banca Raiffeisen, Iaşi, România, cod poştal 700049.
Cont IBAN în Lei: RO37 RZBR 0000 0600 0633 4312
Cont Iban în EURO: RO29 RZBR 0000 0600 0357 8104
Cod Swift: RZBR, COD Bic: ROBU la ambele conturi.
PayPal: bogdantanasa75@yahoo.com.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite