Actorul George Mihăiţă, invitat de onoare la Serile Filmului Românesc de la Iaşi. Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului îi este dedicată

0
0

La începutul lunii mai, la Iaşi se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Serile Filmului Românesc.  Fie în aer liber, fie în interior, proiecţiile aduc filmul românesc mai aproape de cinefili.

În perioada 6 – 10 mai 2015, se va desfăşura la Iaşi cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL.

Ediţia din acest an îi este dedicată actorului George Mihăiţă, iar filmul cap de afiş va fi „Reconstituirea”, regizat de Lucian Pintilie.

Evenimentul este gândit de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) şi Asociaţia Revistei Timpul (ART), în parteneriat cu Universitatea „Petre Andrei”.

Proiecţiile din cadrul Festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi şi în aer liber, în grădina publică Palas, iar seara de Gală se va desfăşura la Teatrul „Luceafărul” şi va cuprinde momente unice cu şi despre actorul George Mihăiţă, căruia îi va fi oferit un premiu pentru întreaga activitate.

Alături de George Mihăiţă, la festivalul de la Iaşi vor fi prezenţi criticul de film Irina Margareta Nistor, consultantul cinematografic al festivalului, actorul Vladimir Găitan şi actriţa Ileana Popovici.

De asemenea, printre cei care au confirmat prezenţa la acest eveniment se află şi Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, un susţinaăor al proiectului Iaşi Capitală Culturală Europeană 2021.

Programul complet al evenimentului îl găsiţi pe site-ul oficial al festivalului serilefilmului.ro.

Mai puteti citi:

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş vin la "Primăvara culturală". Ce spectacole sunt programate până pe 27 mai

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite