VIDEO Scene terifiante în benzinărie. Un şofer a fost snopit în bătaie şi lăsat să zacă pe jos, după o şicanare în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătăuşul a plecat după ce şi-a doborât victima.
Bătăuşul a plecat după ce şi-a doborât victima.

O benzinărie de pe Drumul Naţional 7 a fost locul unei bătăi între şoferi, surprinsă în imaginile filmate de martor. Victima, un tânăr de 21 de ani, a ajuns în stare gravă în urma loviturilor primite.

Imagini tulburătoare au fost suprinse, marţi, într-o benzinărie din Orăştie.

Doi şoferi s-au luat la bătaie în parcarea staţiei de carburanţi, după ce mai devreme s-au şicanat cu maşinile în trafic. Unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu pumnul în figură, lăsându-l în stare de inconştienţă. Scenele au fost filmate cu un telefon mobil, de un localnic.

„În jurul orei 16:30, Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o benzinărie din localitate se află o persoană căzută. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie de siguranţă publică. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Beriu, în urma unei şicanări în trafic, pe DN 7, a fost lovit de un bărbat, de 42 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

VIDEO

bataie

Bătaie în trafic între şoferi

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Orăştie pentru investigaţii medicale. „Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Se fac investigaţii, în continuare, pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a avut loc incidentul”, a declarat comisarul Bogdan Niţu. Autorul agresiunii au fost identificat şi adus la audieri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Anchetă penală după scandalul din Poliţia Lupeni. Poliţiştii sunt cercetaţi pentru divulgarea secretelor de serviciu

Procurorii au început cercetările într-un dosar privind divulgarea secretelor de serviciu, în care sunt cercetaţi mai mulţi poliţişti din Valea Jiului. Ancheta a urmat scandalului din Poliţia Lupeni, în care comandantul Dănuţ Mocanu a fost acuzat de abuzuri, de către subalternii săi.

Reacţia şefului IPJ la moartea cumplită a poliţistului Sorin Vetezeu: „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”

Liviu Gabriel Dumitru, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, a reacţionat pe blogul său faţă de moartea poliţistului Sorin Vetezeu, ucis cu zeci de lovituri de cuţit pe un peron al gării din Suceava. „Sfidător. Arogant. Ca acţiunile teroriste!”, scrie poliţstul.

Poliţist acuzat de împuşcarea fiului unui milionar. Destinul tragic al lui Darius Şendroiu, tânărul ucis la vânătoare

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul morţii tânărului Darius Şendroiu, împuşcat în timpul unei partide de vânătoare în pădurile învecinate cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei. Şeful de post Horaţiu Onescu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite