VIDEO Scene bizare la Pediatrie: un şobolan a fost filmat în timp ce se plimba printre copii şi mânca pufuleţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Tatăl unei fetiţe aduse la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva a filmat un şobolan care se plimba prin curtea unităţii medicale, în apropierea copiilor şi a părinţilor lor, atras de resturile alimentare aruncate pe jos.

Florin Luca, tatăl unei fetiţe de trei ani adusă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva a filmat cu telefonul mobil câteva scene mai puţin obişnuite pentru un spital. Un şobolan imens a fost surprins în imaginile realizate de hunedorean, în timp ce se plimba nestingherit prin curtea spitalului.

„Ia uitaţi-vă ce se întâmplă la spitalul de pediatrie din Deva. Este un focar de infecţie. Copilaşul meu e aici. Alţi copilaşi stau pe bancă. Şobolanul se plimbă pe aici. Uitaţi, copii mici, uitaţi şobolani care pot să muşte un copil oricând”, sunt comentariile părintelui care a filmat, timp de peste trei minute, rozătorul. La un moment dat, şobolanul se apropie de copii, însă doar pentru a lua pufueţii aruncaţi pe jos.

Un şobolan imens mănâncă pufuleţi în curtea Pediatriei

O echipă de deratizare a fost adusă la faţa locului, iar capcanele pentru şoareci, aflate în curtea spitalului, vizibile şi în imaginile realizate de tatăl copilului au fost înlocuite.

„Şobolanii mişună în toată Deva”, a fost concluzia directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

„Putea veni de oriunde”, a adăugat şi Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Protestul mămicilor, revoltate de moartea suspectă a copilei de un an şi 10 luni în spitalul din Hunedoara

Câteva zeci de mămici din Hunedoara au participat, joi, la un protest în centrul municipiului, pentru a-şi arăta sprijinul faţă de tânăra a cărei fiică de un an şi zece luni a murit în condiţii suspecte în spitalul din Hunedoara şi pentru a reclama deficienţele din unităţile medicale.

Scene de groază în spitalul din Vulcan. O doctoriţă şi două asistente medicale au fost agresate de patru recidivişti: „Au fost la un pas de viol”

Patru tineri din Vulcan au provocat un scandal în spitalul din localitate, unde au fost aduşi, răniţi, cu o ambulanţă, în urma unei altercaţii. Directorul unităţii medicale susţine că asistentele medicale au fost agresate, fiind „la un pas de viol”.

Spitalul modern cu şapte etaje a fost finalizat. Investiţia de 100 de milioane de lei va fi recepţionată în 28 noiembrie

Lucrările la clădirea nouă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva au ajuns la final, iar autorităţile locale au anunţat recepţia lor pentru 28 noiembrie. Investiţia în construcţia de şapte etaje s-a ridicat la 100 de milioane de lei.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite