VIDEO Imagini revoltătoare surprinse pe şosea, de camerele video ale primăriei. „Cei care au făcut aşa ceva să cureţe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O primărie a recurs la soluţii disperate pentru a-i opri pe cei care transformă locurile de pe marginea şoselelor în rampe de gunoi.

Primăria Baia de Criş a făcut publice imaginile cu şoferii care au descărcat mormane de gunoaie pe marginea drumului judeţean 762 între Rişcuţa şi Bulzeşti.

Locul impresionant prin frumuseţea sa este poluat frecvent, iar autorităţile au decis amplasarea unor camere video de supraveghere în zonă. În imaginile publicate pe pagina de Facebook a primăriei sunt prezentaţi mai mulţi bărbaţi care descarcă deşeurile din remorca unui autovehicul 4 x 4 şi dintr-o camionetă.

„Ce părere aveţi de comportamentul unora pe teritoriul comunei Baia de Criş, Rişculiţa?  Cei care se stiu că au făcut aşa ceva ar fi bine să se deplaseze la faţa locului să cureţe, înainte ca primăria să pună în aplicare legea”, a informat Pirmăria Baia de Criş.

VIDEO: Primăria Baia de Criş / FACEBOOK

Primarul comunei Baia de Criş, Mihaiu Gorcea, a precizat că au fost montate camere video în mai multe zone, iar câţiva dintre şoferi au fost identificaţi.

„În săptămânile viitoare, începem curăţenia şi amendarea celor care aruncă deşeuri în locuri nepermise. Am vrut să trag un semnal de alarmă faţă de ceea ce se întâmplă. Imaginile au fost trimise şi la Poliţie pentru ca toţi care au aruncat deşeuri să fie identificaţi”, a declarat primarul Mihaiu Gorcea.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Imagini de coşmar în Centrul vechi cu râul transformat într-o uriaşă rampă de gunoi. Oamenii şi-au aruncat fotoliile, paturile şi WC-urile pe maluri

Indiciul care l-a dat de gol pe „gunoierul” din Retezat. Mormane de deşeuri au fost incendiate în zona feerică în munţi

VIDEO Cum s-a transformat râul Cerna, la izvoarele Lacului Cinciş, după cea mai mare ecologizare făcută de jandarmi

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite