VIDEO: Festivalul Berii a adunat mii de oameni în centrul municipiului Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția din acest an a Festivalului Berii, eveniment organizat în centrul civic al Hunedoarei, a avut parte aseară de un public numeros. Hunedorenii au aglomerat terasele instalate de-a lungul Bulevardului Dacia, până la orele târzii. În această seară, Anna Lesko și Narcotic Sound vor fi invitații speciali ai petrecerii.

Deși nu a fost cu nimic deosebit față de festivalurile organizate în trecut în municipiul Hunedoara, Festivalul Berii a adunat aseară, în centrul municipiului, un număr important de hunedoreni.

Mii de oameni au ocupat băncile teraselor instalate și improvizate de-alungul bulevardului, pentru a gusta și degusta „specialitățile” festivalului: mici, bere și mâncăruri de fast-food. Atmosfera petrecerii în aer liber a fost plăcută, în ciuda prețurilor ridicate, afișate de comercianți.

„Am cheltuit 20 de lei pentru patru mici și două beri și cu greu ne-am găsit loc la o terasă. Criza se simte în creșterea prețurilor, dar dacă privești la mulțimea de oameni care au venit la festival, parcă nu mai te poți gândi că este criză”, este de părere Bogdan Danciu, un tânăr ieșit să ia pulsul petrecerii împreună cu soția lui.

Din programul Festivalului Berii nu au lipsit mașinuțele și tiribombele de bâlci. Oamenii s-au îmbulzit de-a dreptul pentru a-și ocupa locurile în acestea. Pe scenă au urcat Ellie White și Animal X, prestația artiștilor fiind răsplătită cu aplauze.

Video: Îmbulzeală pentru locurile în mașinuțe

În această seară, concertul Annei Lesko va fi punctul de atracție al Festivalului Berii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite