VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, imagini aeriene de pe Lotul 4: ce a mai rămas din Dealul Liliecilor şi când vor fi inauguraţi cei 22 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: CNAIR.
FOTO: CNAIR.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a pus dronele în funcţiune şi a publicat imagini spectaculoase realizate cu ajutorul lor pe şantierul Autostrăzii Lugoj – Deva.

Încă de la începutul anului 2017 constructorii Autostrăzii Lugoj – Deva lucrează la excavarea „Dealului Liliecilor” de la marginea satului Şoimuş, ultimul obstacol de pe şantierul viitoarei autostrăzi din vestul ţării.

GALERIE FOTO

Lucrările pe cei doi kilometri rămaşi de realizat din tronsonul de 22 de kilometri se apropie de final, arată imaginile realizate din dronă şi publicate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit celui mai recent raport al CNAIR, stadiul fizic al execuţiei proiectului de infrastructură a ajuns în luna aprilie la 95 la sută, iar drumarii estimează că Lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva (A1), pe traseul Deva (Şoimuş) – Ilia va fi dat în folosinţă în trimestrul al treilea al acestui an.

Practic, mai sunt de executat mai puţin de doi kilometri din autostradă.

Tot în vara acestui an va fi finalizat şi Lotul trei al Autostrăzii A1, între Ilia şi Holdea, în lungime de 21 de kilometri, potrivit celor mai optimiste estimări ale constructorilor. Un sector de circa un kilometru, în zona nodului rutier Holdea, a rămas în construcţie.

Astfel, vor mai rămâne de executat circa 14 kilometri de autostradă, între Holdea şi Margina. Cele două tronsoane au intrat în şantier în primăvara anului 2014. Autostrada Lugoj – Deva va avea o lungime de 100 de kilometri.

image
autostradahd foto cnair
autostradahd foto cnair

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Alunecarea masivă a versantului pe şantierul Autostrăzii Vestului. Cât de serioasă este problema pe Lotul IV

VIDEO Autostrada Vestului. Drumarii explică situaţia de pe Lotul 3: „Lucrăm şi noaptea. Utilajele sunt acolo 24 din 24”

Autostrada Lugoj - Deva, probleme grave pe şantier: „Dealul Liliecilor“ a luat-o la vale după aproape doi ani de excavări

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite