VIDEO Aroganţa unui tânăr cu maşină de lux: a blocat cel mai aglomerat bulevard şi a plecat la cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr şi-a lăsat maşina de lux într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din municipiul Hunedoara şi a plecat la plimbare. Gestul său i-a revoltat pe localnici, dar reclamaţiile lor au fost tratate cu aroganţă de şofer.

Un tânăr a revoltat o mulţime de hunedoreni, după ce a blocat cu maşina de lux una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Hunedoara, cea a Bulevardului Corvin cu Strada George Enescu.

Şi-a parcat bolidul pe trecerea de pietoni, în mijlocul intesecţiei din centrul municipiului şi a plecat la plimbare.

După circa 10 minute, au relatat martorii scenei neobişnuite, şoferul a revenit, însă a fost întâmpinat într-un cor de claxoane. Mai mulţi şoferi au fost nevoiţi să aştepte în coloană, ca tânărul să îşi mute autoturismul.

„Deseori, circulaţia pe Bulevardul Corvin este paralizată pentru minute în şir, din cauza şoferilor care parchează maşina aiurea, sfidându-i pe ceilalţi participanţi la trafic”, spune Ioan, unul dintre hunedorenii care au asistat la scenă. Trecătorii care i-au atras atenţia tânărului au fost ironizaţi de acesta.

„S-a enervat că îl filmam şi a strigat că numai în România i se poate întâmpla să fie tras la răspundere. Ne-a vorbit de sus, spunând că îi putem face câte poze vrem, pentru că nu îl interesează şi că ne este ciudă că are maşină tare. A urcat în maşină şi a plecat, nu înainte de a lăsa geamul jos, continuând să ne apostrofeze”, spune un alt martor al scandalului.

Şoferul cu maşina de lux care a ocupat intersecţia

image
image

Bulevardul Corvin, pe porţiunea dintre Parcul Copiilor şi Casa de Cultură, se numără printre cele mai aglmerate artere rutiere din Hunedoara. Zona va fi transformată într-un centru pietonal, pe care maşinile nu vor mai avea acces, potrivit unui proiect derulat de Primăria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ambulanţa în misiune a fost blocată de şoferii care au parcat aiurea pe Bulevardul Corvin din Hunedoara

Aproape zilnic circulaţia pe Bulevardul Corvin din Hunedoara, strada pe care administraţia locală intenţiona să o transforme într-o zonă pietonală, este blocată din cauza şoferilor care parchează maşinile aiurea, pentru a fi cât mai aproape de barurile din centrul municipiului. Chiar şi ambulanţele SMURD au probleme în trafic din această cauză.

VIDEO Cel mai aglomerat bulevard din Hunedoara blocat de şmecherii şoselelor

Poliţiştii locali şi agenţii de poliţie rutieră nu au găsit încă soluţii pentru a degaja carosabilul Bulevardului Corvin din Hunedoara, unde aproape în fiecare zi circulaţia este blocată de şoferii care parchează în mijlocul străzii.

Ce planuri îşi face primăria cu viitorul centru pietonal al Hunedoarei. Pregătiri pentru arteziana de un milion de euro

Zona din centrul Hunedoarei este pregătită în aceste zile pentru construcţia unei fântâni arteziene muzicale, iluminată ambiental, care va deveni atracţia principală a noului centru pietonal din municipiu. Deocamdată, doar conductele vechi de apă sunt înlocuite, iar zonele din spatele blocurilor şi aleile sunt reabilitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite