Un tren încărcat cu cărbune a sărit de pe şine şi s-a răsturnat pe şoseaua oraşului Petrila VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tren încărcat cu cărbune, răsturnat la Petrila. Foto: gddhd.ro.
Tren încărcat cu cărbune, răsturnat la Petrila. Foto: gddhd.ro.

Un tren încărcat cu cărbune, care circula pe linia de cale ferată îngustă între Lonea şi Petrila, a sărit de pe şine, răsturnându-se pe carosabil.

Un tren marfar care transporta cărbune de la mina Lonea, pe calea ferată industrială, a deraiat marţi seara, în Petrila.

Şantierul feroviar uriaş din vestul României. Cum arată calea ferată pe care trenurile vor trece cu 160 km/h VIDEO

Garnitura care circula între cele două localităţi învecinate din Valea Jiului a sărit de pe şine, iar vagoanele şi locomotiva au ajuns, cu tot cu încărcătura de aproximativ 100 de tone, pe carosabil, potrivit publicaţiei Gazeta de Dimineaţă.

Trei dintre cele şase vagoane pline cu huilă, s-au rostogolit, iar altul a rămas înclinat. Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta de Dimineaţă, mecanicul de pe locomotiva Diesel folosită la tractarea trenului ce transportă huila de la Lonea la punctul intermediar din Petrila, a sărit din cabina locomotivei pentru a se salva.

Huila transportată de la mină la punctul din Petrila, era încărcată aici în vagoane normale pentru a fi expediată către termocentralele Complexului Energetic Hunedoara.


Calea ferată din Petrila. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

calea ferata ingusta din petrila foto adevarul daniel guta

Nu s-au înregistrat victime, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce s-a ales de calea ferată a Hunedoarei, pe care circulau trenurile cu mii de muncitori ai combinatului VIDEO

VIDEO Un nou şantier în Deva. Gara va intra în reparaţii capitale. Va fi renovată odată cu magistrala feroviară pe care trenurile vor circula cu 160 km/h

VIDEO Cum arată tunelul spectaculos prin care trenurile vor trece cu 160 km/h. Construcţia unică în ţară, finalizată cu o întârziere de doi ani din motive bizare

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite