Un skate-park în care au fost investiţi 300.000 de lei va fi inaugurat în Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Skate-park-ul din Deva.
Skate-park-ul din Deva.

Skate-park-ul în care au fost investiţi circa 300.000 de lei de la bugetul local al Devei a fost finalizat, iar primăria anunţă că va fi deschis începând de joi.

Primul skate-park din Deva a fost construit în aproximativ trei luni, din fonduri de la bugetul local. Va fi deschis, începând de joi.

Skate park-ul este situat în zona Calea Zarandului din municipiul Deva şi se întinde pe 825 de metri pătraţi şi este dotat cu şase elemente specifice acestui sport. De asemenea, parcul va fi dotat cu nocturnă, cu bănci pentru odihnă, va avea spaţiu verde, coşuri de gunoi, cişmea, gheretă şi va fi împrejmuit cu gard din panouri de plasă zincată, a informat Primăria Deva. Investiţia se ridică la circa 300.000 de lei, bani de la bugetul local.


Vă recomandăm şi:

FOTO S-a deschis noul ştrand al primăriei. Cum s-au relaxat hunedorenii în complexul de două milioane de euro

Noul ştrand din Hunedoara a fost inaugurat duminică, însă doar astăzi el a fost deschis pentru cei care şi-au dorit să se relaxeze în bazinele sale. Construcţia bazei de agrement a însemnat o investiţie de circa două milioane de euro.

VIDEO A fost deschis ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construită dintr-un împrumut

Noul ştrand din Hunedoara, în care au fost investiţi două milioane de euro, a fost inaugurat duminică. Sute de oameni au participat la deschidere, însă nimeni nu a avut voie să încerce apa bazinelor.

FOTO Maşini zburătoare şi trenuri suspendate în oraşele Transilvaniei: cum arăta viitorul în ilustratele de la 1900

Cele mai ciudate ilustrate care circulau la începutul secolului trecut în Transilvania înfăţişau principalele oraşe din regiune aşa cum credeau contemporanii acelor vremuri că vor arăta peste 100 de ani. Realizatorii lor se aşteptau ca peste 100 de ani Deva, Baia Mare, Sighişoara sau Odorheiul Secuiesc să aibă trenuri suspendate, trafic rutier intens, iar cerul deasupra lor să fie ocupat de tot felul de maşinării zburătoare.

Şeful CNADNR ameninţă drumarii de pe DN 76 cu rezilierea contractelor. Constructorii sunt acuzaţi că nu muncesc

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a efectuat o vizită neanunţată pe şantierele de pe Drumul Naţional 76 Deva – Oradea, aflat în modernizare, şi a constatat că firmele care execută proiectele nu îşi fac treaba.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite