Un bărbat din județul Hunedoara și-a amenințat soția cu pistolul. Individul a fost reținut

0
Publicat:

O tânără de 23 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce soţul ei a ameninţat-o cu un pistol. Agenţii au emis ordin de restricţie pe numele bărbatului şi i-au deschis dosar penal pentru deţinere ilegală de armă neletală, supusă autorizării. El a fost reţinut 24 de ore.

Bărbatul și-a amenințat soția cu pistolul FOTO: Arhivă
Bărbatul și-a amenințat soția cu pistolul FOTO: Arhivă

”La data de 16 iunie 2024, ora 23:42, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ilia au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o tânără de 23 de ani, din localitatea Pogăneşti, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că soţul ei, în vârstă de 27 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a ameninţat-o că o omoară pe aceasta cu un pistol, provocându-i o stare de temere”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit news.ro.

Deoarece exista risc iminent, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, faţă de tânăr.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că bărbatul  nu figurează ca fiind deţinător legal de armă, iar pistolul folosit de către acesta se încadrează în categoria armelor neletale, supuse autorizării.

”În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, asupra tânărului fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite