Ameninţări cu pistolul, la un botez. Posesorul armei a fost luat la bătaie de petrecăreţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistolul folosit în scandal este de tip aIRSOFT
Pistolul folosit în scandal este de tip aIRSOFT

Petrecerea de botez a unei familii din Verneşti, judeţul Buzău, s-a transformat sâmbătă seara într-un scandal între organizatori şi câţiva invitaţi, din care nu au lipsit ameninţările cu un pistol. Posesorul armei a fost luat la bătaie de una dintre gazde iar conflictul a fost potolit abia după sosirea poliţiştilor.

În data de  26 iunie, în jurul orei 22:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Buzău a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Verneşti, cu privire la faptul că în cadrul unui botez desfăşurat la un imobil de pe raza localităţii Verneşti are loc un conflict între mai multe persoane, iar unul dintre participanţi ar fi ameninţat persoanele folosind un pistol. 

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţişti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au aplanat conflictul, au identificat şi imobilizat persoanele implicate în scandal.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în timp ce se aflau la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict spontan între doi invitaţi şi membri ai familiei organizatoare, iar unul dintre invitaţi, un minor în vârstă de 17 ani, din Stâlpu, ar fi ameninţat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft. 

Ulterior, minorul ar fi fost agresat de către un tânăr în vârstă de 28 de ani din Verneşti. Faţă de cei doi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, loviri sau alte violente şi ameninţare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Cercetătorii buzoieni au creat usturoiul Benone, cu gust dulce, acrişor şi iute. Legumicultorul care l-a comandat este fan Benone Sinulescu, rapsodul Buzăului

Afacerea bio a unei americance din Munţii Buzăului, care asigură finanţarea unui cămin de copii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite