Un bărbat a murit înecat în Râul Mureş. Trupul a fost scos din ape la Ilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbatului înecat a fost scos din R\ul Mureş. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Trupul bărbatului înecat a fost scos din R\ul Mureş. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost scos din apele Râului Mureş, în zona localităţii Ilia. Victima a murit înecată.

Un bărbat de 60 de ani a murit înecat în Râul Mureş. Cadavrul său a fost observat în zona localităţii Ilia, în apele învolburate.

„Pompierii Secţiei Ilia s-au alertat în urma unui apel preluat de dispeceratul integrat care anunţa că în râul Mureş, pe raza localităţii Săcămaş, se află cadavrul unui bărbat. Echipajul de pompieri deplasat la locul intervenţiei a constatat că în apele Mureşului, în apropierea podului vechi peste râu, la aproximativ un metru de mal se afla un corp parţial scufundat. Echipa de intervenţie a utilizat echipamentul destinat salvărilor din medii ostile reuşind să extragă din apă corpul bărbatului, care cel mai probabil a decedat prin înec”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit poliiţiştilor, moartea hunedoreanului a fost accidentală, bărbatul a alunecat în apele râului dintr-o barcă.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală al judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Cadavrul bărbatului înecat în Mureş a fost găsit la 10 kilometri de locul tragediei

Apele învolburate ale râului Mureşului au purtat zece kilometri cadavrul unui hunedorean înecat duminică seara, după ce a încercat să traverseze râul. Trupul neînsufleţit al bărbatului, în vârstă de 52 de ani, a fost văzut de pescari, plutind în apă, în zona comunei Şoimuş.

Cadavrul devencei înecată în apele Mureşului a fost găsit

În cea de-a doua zi de căutări, pompierii au descoperit şi au scos la mal trupul neînsufleţit al femeii de 60 de ani, dată dispărută pe râul Mureş.

Un copil de 10 ani, dispărut de acasă, este căutat de echipaje ISU pe râul Mureş. Părinţii acestuia cred că s-a înecat

Un băieţel în vârstă de 10 ani din comuna Ilia, dat dispărut de acasă de părinţi, este căutat de echipaje ale ISU pe râul Mureş. Copilul a dispărut fără urmă, fiind văzut ultima oară, în urmă cu două zile. Părinţi acestuia cred că baiatul s-a dus la scăldat şi,cum nu înoată prea bine, s-a înecat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite