Transport de cherestea oprit de poliţişti în Petrila. Marfa a fost confiscată, iar camionul indisponibilizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ.
Foto: ARHIVĂ.

Un şofer care transporta 14 metri cubi de cherestea, în remorca unui camion, a rămas fără întreaga cantitate de lemne, după ce a fost oprit în trafic.

Poliţiştii din Petrila au oprit, miercuri, un şofer care transporta 14 metri cubi de cherestea de răşinoase. Ca urmare a faptului că şoferul camionului nu a putut prezenta, la momentul  controlului, documente legale de provenienţă a mărfii transportate, materialul lemnos a fost confiscat, fiind lăsat în custodia Ocolului Silvic Petroşani.

„Totodată, au fost sesizaţi poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara pentru continuarea cercetărilor, în acest caz urmând a fi întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de transport de material lemnos în volum de peste 10 metri cubi, fără documente legale de provenienţă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şi camionul cu remorcă va fi indisponibilizat de poliţişti, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Asaltul asupra Sarmizegetusei Regia. Ce au adus 20 de ani de anchete în dosarele aurului dacic furat

Cele mai stranii „sate fantomă”. Locurile ascunse de civilizaţie, ţinute în viaţă de o mână de oameni FOTO

Cantitatea enormă de aur şi cupru pe care o va exploata o companie canadiană la Rovina, al doilea mare zăcământ aurifer din Europa

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite