Sezonul festivalurilor se încheie în forță: în Hunedoara vor concerta Anna Lesko și Narcotic Sound

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Anna Lesko va susţine un concert incendiar
Anna Lesko va susţine un concert incendiar

Sfârșitul de săptămână se anunță încărcat în evenimente. În Hunedoara, mii de oameni sunt așteptați la Festivalul Berii. Pe scena amplasată în centrul municipiului vor urca Anna Lesko și Animal X.

Hunedorenii sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la trei zile de festival în aer liber, în centrul municipiului Hunedoara. “În perioada 16 - 18 septembrie va avea loc Festivalul Berii, organizat de Primăria Hunedoara în parteneriat cu o societate particulară.

Locul de desfășurare al evenimentului este Bulevardul Dacia, între străzile Avram Iancu și Mihai Viteazu”, anunță Monica Rada, consiliera Primarului Hunedoarei.

Cu această ocazie, traficul rutier va fi oprit pe bulevardul principal al municipiului, care va fi destinat primirii miilor de hunedoreni dornici de distracție. Anul trecut au fost alocați 65.000 de lei pentru suportarea cheltuielilor legate de festival, însă costul de organizare estimat pentru acest an va fi mai redus, susțin reprezentanții primăriei.

Totuși, mai multe vedete din muzica românească sunt așteptate să întrețină atmosfera de sărbătoare de pe străzile Hunedoarei.Animal X, Ellie White,  Anna Lesko și cei de la Narcotic Sound  vor fi principalele puncte de atracție ale festivalului.

Citiți mai multe despre evenimantele din weekend, în săptămânalul ADS Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite