Prostiile spuse de cei care ne conduc: primarul Ovidiu Hada, un „Vanghelie de Hunedoara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre primarii județúlui Hunedoara care are mari probleme cu limba română este edilul Hunedoarei, Ovidiu Hada. De altfel a devenit celebru pentru exprimările pe care le face în emisiunile televizate

“Câte gropi atâta asfalt”, “pro împotriva homosexualității” sau “Credeți că m-aș înjosi eu atât de jos?”, sunt doar câteva dintre expresiile care l-au făcut celebru pe primarul Hunedoarei.

De fiecare dată acesta se apără și își motivează lipsa de vocabular prin faptul că a locuit o mare perioadă de timp în Statele Unite ale Americii. Ovidiu Hada este la primul său mandat de primar al municipiului Hunedoara și, potrivit sondajelor făcute de propriul partid, are o cotă de popularitate foarte scăzută.

Din repertoriul primarului face parte și expresia”Aș fi ultimul din orașul pe care îl conduc aș dori să se facă ceva nou și bun”.


Aparițiile sale televizate fac deliciul locuitorilor urbei și asta pentru că, de fiecare dată, primarul Ovidiu Hada scoate nonșalant câte “o perlă”pe gură. Din această cauză mulți îl numesc “Vanghelie de Hunedoara”. Pentru a se răzbuna pe slaba sa prestație ca primar, tinerii din Hunedoara, au postat numeroase filmulețe pe youtube în care sunt prezentate secvențe din emisiunile televizate unde acesta se face de râs.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite