O scrisoare adresată lui Moş Crăciun poate fi biletul pentru o excursie în Laponia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mici îl pot întâlni pe Moş Crăciun chiar la el acasă
Cei mici îl pot întâlni pe Moş Crăciun chiar la el acasă

Copiii cu vârste între 3 şi 14 ani pot câştiga o excursie în ţara lui Moş Crăciun. Tot ce trebuie să facă este să-i trimită acestuia o scrisoare, prin care să-i dezvălui ce-şi doresc de sărbători. Mesajele trimise vor participa la o tombolă, în urma cărei vor fi desemnaţi câştigătorii.

Campania ,,Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” este iniţiată de Poşta Română şi urmăreşte câştigarea a cinci excursii în Laponia, precum şi expedierea a 500.000 de scrisori adresate lui Moş Craciun, trimise din diverse colţuri ale ţării. Părinţii şi copiii pot cumpăra plicurile gata adresate Moşului din toate oficiile poştale, ghişeele şi agenţiile din judeţul Hunedoara, la preţul de patru lei, sumă care include şi taxele de expediere.

Premiul: 2.000 de euro

Termenul limită de trimitere a scrisorilor este 31 decembrie 2009, iar tragerea la sorţi va avea loc pe 15 ianuarie 2010. Cei cinci câştigatori vor primi un voucher turistic în valoare de 2.000 euro, pentru fiecare persoană, voucher ce va putea fi folosit pe întreg parcursul anului viitor, cu destinaţia Laponia, câştigătorii având şansa să-l întâlnească pe Moş Crăciun chiar la el acasă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite