O lovitură de briceag cât cinci ani de închisoare. Interlop devean condamnat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Bocheş (29 de ani), un tânăr din Deva care în luna decembrie a anului trecut a înjunghiat un alt hunedorean, a fost condamnat la închisoare. Soluţia pronunţată astăzi de Tribunalul Hunedoara nu este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat astăzi pe Radu Bocheş la o pedeapsă de cinci ani şi două luni de închisoare cu executare.

Tânărul fusese arestat după ce a lovit cu briceagul, în gât, un alt bărbat, aflat întâmplător în faţa localului din Deva, de unde Bocheş fusese dat afară.

Soluţia instanţei nu este definitivă. Radu Bocheş va rămâne în arest preventiv. El se află în închisoare din luna decembrie a anului 2013. În anii trecuţi, a mai fost condamnat pentru infracţiuni cu violenţă.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Blestemul „criminalului emo”: cinci ani de necazuri pentru părinţii tânărului care a ucis o elevă de 15 ani      Anii petrecuţi în închisoare de Lucian Hoară, tânărul care în 2008 a ucis o elevă de 15 ani, s-au răsfrânt asupra părinţilor săi. Tatăl său a fost nevoit să vândă apartamentul pentru a-l putea ajuta pe adolescent, iar pentru că necazurile nu vin niciodată singure, mama tânărului a rămas infirmă în urma unui accident grav.

Cazul Lucian Hoară: cinci ani de închisoare pentru crima care a oripilat Hunedoara. Ucigaşul emo nu a regretat moartea iubitei sale în vârstă de 15 ani           După mai puţin de cinci ani petrecuţi în închisoare, hunedoreanul Lucian Hoară (21 de ani), condamnat pentru că a tăiat gâtul unei adolescente în vârstă de doar 15 ani, pe nume Oana Lăscuş, a fost gata să simtă din nou aerul libertăţii. Tânărul a depus o cerere de eliberare condiţionată.

Drama unui fost oţelar ajuns la pensie: sapă după fier vechi în ruinele combinatului pentru a-şi plăti ratele         În fiecare zi, în peisajul postapocaliptic al vechii platforme siderurgice a Hunedoarei se avântă zeci de căutători de fier vechi. Unii dintre ei trăiesc adevărate drame: au lucrat până în anii trecuţi în combinat şi, o dată ieşiţi la pensie, în încercarea de a-şi asigura existenţa au fost nevoiţi să se întoarcă în locurile unde au muncit, de această dată doar pentru a săpa după fier.

FOTO VIDEO Peisajul postapocaliptic al Hunedoarei: ce a rămas din combinatul devastat pentru fier vechi         A trecut un deceniu de la începerea primelor acţiuni de distrugere a clădirilor care au făcut parte din vechea platformă industrială a Hunedoarei. Construcţiile ridicate în trecut pe mai bine de 100 de hectare au fost demolate, iar peisajul industrial a devenit unul post-apocaliptic. Totuşi, ruinele continuă să asigure supravieţuirea a sute de oameni care le scormonesc în căutare de fier vechi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite