Încă un primar a fost prădat de hoţi: i-a fost golit magazinul de băutură şi ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Primarul oraşului Petrila a fost victima hoţilor. Magazinul familiei sale a fost spart de mai mulţi tineri, care au furat ţigări şi băuturi alcoolice.

Poliţiştii au identificat patru infractori din Lupeni şi Vulcan, care au dat o spargere la magazinul deţinut de familia primarului Petrilei, Vasilică Jurca. Hoţii au fost prinşi la scurt timp, după ce au furat băuturi alcoolice şi ţigări din magazin.

„În jurul orei 04:00, în urma unei sesizări pe numărul de urgenţă 112, prin care se semnala spargerea unui magazin, poliţiştii s-au deplasat pe strada Cimpa, unde au observat un autoturism suspect, care se deplasa pe sensul de mers Cimpa – Petroşani. Urmare a somaţiei poliţiştilor, conducătorul autoturismului a oprit, moment în care trei tineri au fugit, unul dintre aceştia aruncând un sac din rafie, în care se aflau mai multe pachete de ţigări şi sticle cu băuturi alcoolice. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit atât identitatea conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Lupeni, cât şi a celor trei tineri, toţi din municipiul Vulcan, în vârstă de 15, 19 şi 33 de ani, care au fugit la vederea poliţiştilor, abandonând bunurile sustrase”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În 1 mai, şi fostul primar al Devei, Petru Mărginean, a fost victima spărgătorilor, care au furat din locuinţa sa din municipiu bani şi bijuterii.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Oraşul cu un număr record de cetăţeni de onoare. Revolta primarului care a oferit distincţiile: „Dăm prea uşor acest titlu”

Fraude de 100.000 de euro la Spaţii Verzi. Zeci de angajaţi erau plătiţi să stea degeaba, iar munca le-o făceau privaţii

VIDEO Concedieri masive la primărie. Zeci de poliţişti locali sunt vizaţi: „Unii primesc lunar până la 7.000 de lei în mână şi nu îşi fac treaba”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite