FOTOGALERIE: Accident spectaculos cu trei mașini, pe DN7 Deva - Sibiu, la Spini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei autoturisme au fost implicate într-n accident grav produs pe DN7, tronsonul Deva - Sibiu, în zona orașului Simeria. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea a două victime dintr-un autoturism VW Golf implicat în coliziune a fost nevoie de intervenția Descarcerării. 

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN7, la ieșirea din localitatea Spini, în apropiere de Simeria.

Polițiștii au stabilit că accidentul a fost cauzat de intrarea într-o depășire neregulamentară.

"Tânăra aflată la volanul mașinii Volkswagen s-a angajat în depăşirea autoturismului marca Dacia 1310, condus regulamentar de un șofer în vârstă de 41 ani, din Orăştie şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Dacia Logan, condus de o femeie, de 47 ani, din Lugoj, după care a acroşat autoturismul pe care a intenţionat să îl depăşească, acesta răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarelor auto din Dacia Logan și VW Golf şi rănirea uşoară a conducătorului Daciei 1310 şi a pasagerei acestuia, de 40 ani, din Orăştie", a precizat Adriana Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de kilometri la oră pe lângă maşina Poliţiei

Scene îngrozitoare în centrul Hunedoarei, după un accident mortal, produs la 130 de kilometri pe oră

Adolescentul care a scăpat cu viaţă din carnagiul de la Hunedoara este în stare stabilă

Evenimentul rutier a fost soldat cu patru răniți, care au fost transportați la spital.

Pentru scoaterea a două victime dintre fiarele uneia dintre mașini a fost nevoie de intervenția unui echipaj al Descarcerării.

image

În coliziune au fost implicate trei autoturisme: un VW Golf, care a fost distrus în totalitate, o Dacia Logan, ce a luat foc după impactul cu autoturismul VW Golf și o Dacia 1310. Cea din urmă s-a răsturnat într-un șanț.

Traficul rutier în zonă a fost întrerupt pentru aproximativ o oră, iar șoferii au fost îndrumați pe ruta ocolitoare Simeria - Geoagiu - Orăștie. 

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite