FOTO Distracţie de weekend: Aqualand Deva şi Bazinul de înot, printre cele mai populare locuri de relaxare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aqualand Deva. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Aqualand Deva. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Bazinul de înot din Hunedoara şi complexul Aqualand din Deva se numără printre cele mai populare locuri de petrecere a timpului liber în cele două municipii învecinate.

Complexul Aqualand din Deva a reprezentat una dintre cele mai importante investiţii realizate în ultimii ani de administraţia locală a municipiului.

A fost deschis în 2011, iar în cei trei ani trecuţi de la inaugurare şi-a câştigat clienţi fideli. La Aqualand Deva vin la sfârşit de săptămână sute de hunedoreni. Preţul minim pe care clienţii bazei de agrement de la poalele cetăţii îl plătesc este de 20 de lei, pentru trei ore petrecute în complexul acvatic.

Aqualand are o suprafaţă de peste 11.000 de metri pătraţi, ocupată de bazine, restaurante, saune, saline, săli de masaj şi de fitness. Programul de sfârşit de săptămână al bazei de agrement este între 10:00 şi 22:00.

Spa la Hunedoara

Oferta municipiului Hunedoara în ce priveşte timpul liber este reprezentată în special de numărul mare ale teraselor din centrul civic, iar cei care vor să se relaxeze într-un mod mai sănătos sunt invitaţi la Bazinul de înot.

Complexul din incinta Stadionului Micheal Klein, administrat de primărie, a supravieţuit ca bază sportivă şi aduce venituri municipalităţii. Bazinul de înot este deschis până la ora 22:00 de luni până sâmbătă, iar preţurile de intrare încep de la 15 lei. Bazinul, construit înainte de 1990, e dotat cu sală de fitness, saună şi masaj.


Vă recomandăm şi:

Ştrand nou în municipiul Hunedoara: promisiune de un milion de euro           Consilierii locali din municipiul Hunedoara au aprobat întocmirea studiului de fezabilitate, pentru proiectul construirii unui ştrand modern, în incinta stadionului Michael Klein din Hunedoara, în zona Bazinului de Înot. Potrivit calculelor primarului Hunedoarei, Viorel Arion, investiţia va avea o valoare de circa un milion de euro.

Bazinul de înot din Hunedoara va fi restaurat cu fonduri de la CJ Hunedoara            Primăria municipiului Hunedoara a aprobat planul de asociere cu Consiliul Judeţean Hunedoara, pentru lucrările de reabilitare a Bazinului de înot. CJ Hunedoara va trebui să investească mai mult de 1,5 milioane de lei pentru viitoarele lucrări.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite