Evaluare Naţională 2015 Hunedoara. Subiecte Matematică

0
0
Peste 3.500 de elevi hunedoreni susţin probele examenului de Evaluare Naţională.
Peste 3.500 de elevi hunedoreni susţin probele examenului de Evaluare Naţională.

Evaluare Naţională 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri, 24 iunie, proba la Matematică. În judeţul Hunedoara s-au inscris, anul acesta, peste 3.800 de elevi.

Evaluare Naţională 2015 Hunedoara

Anul acesta, în judeţul Hunedoara s-au înscris la examenele de Evaluare Naţională peste 3.800 de elevi.

Evaluarea Natională 2015. Regulile din sala de examen

Examenul începe la 9 dimineaţa, însă elevii trebuie să fie în bănci de la ora 8.30. În ceea ce priveşte accesul în sălile de examen, elevii sunt aşezaţi alfabetic câte unul în bancă, iar pe uşa de la intrarea fiecărei săli de examen este lipită o listă cu numele candidaţilor distribuiţi acolo. Adolescenţii nu au voie să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe sau poşete candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ în acest scop.

Ordinul de ministru care stipulează aceste reguli spune că elevii care refuză depozitarea obiectelor menţionate, în sala stabilită de comisie, nu vor fi primiţi în examen. De asemenea, candidaţii nu au voie să aibă, în sălile de examen, asupra lor sau în băncile în care sunt aşezaţi, orice fel de manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

„Se mai interzice candidaţilor să aibă telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet, la reţele de socializare, şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul”, atrag atenţia reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Nu în ultimul rând, se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu cineva din exterior, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

„Înainte de începerea probelor, asistenţii prezintă candidaţilor aceste reguli şi le solicită să predea toate eventualele materiale şi obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt interzise în sala de examen. Apoi, candidaţii semnează un proces-verbal în care se regăsesc aceste reguli şi menţiunea că ştiu că nerespectarea acestora are consecinţe”, mai arată sursele citate.

subiecte matematica evaluare nationala 2015
subiecte matematica evaluare nationala 2015

Evaluarea Naţionala 2015. Consecinţele încălcării regulilor

Încălcarea acestor reguli este considerată fraudă sau tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi vor fi eliminaţi de la probă, indiferent dacă materialele sau obiectele interzise au fost folosite sau nu. Candidaţii eliminaţi de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă vor primi nota 1.

Calendar Evaluare Naţională 2015

24 iunie – Proba la Matematică
26 iunie – Afişarea rezultatelor
26 iunie – Depunerea contestaţiilor
27 – 29 iunie – Rezolvarea Contestaţiilor
30 iunie – Afişarea rezultatelor finale


Vă recomandăm şi:

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 HUNEDOARA. 64 la sută dintre elevii din judeţ au luat note între 5 şi 10

Primele rezultate la Evaluarea Naţională 2014 au fost afişate astăzi la avizierele şcolilor unde elevii au susţinut examenele de la Capacitate 2014. Aproape două treimi dintre elevii hunedoreni au obţinut note între 5 şi 10 la examene.  După rezolvarea contestaţiilor, care pot fi depuse până vineri seara, mediile finale urmează să fie publicate şi pe edu.ro.

FOTO VIDEO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 HUNEDOARA. Primele note au fost afişate în şcoli."Au fost subiecte de liceu", spun părinţii supăraţi

Primele rezultate la Evaluarea Naţională 2014, au fost afişate astăzi la avizierele şcolilor unde elevii au susţinut examenele de la Capacitate 2014. După rezolvarea contestaţiilor, care pot fi depuse până vineri seara, mediile finale urmează să fie publicate şi pe edu.ro.

EXAMEN CAPACITATE 2014 HUNEDOARA Cum au trecut elevii hunedoreni primul examen dificil

Aproape 3.400 de elevi din judeţul Hunedoara au participat astăzi la proba de matematică a examenelor de evaluare naţională. Copiii au trebuit să treacă peste emoţiile mari, ştiind că matematica le va pune mai multe probleme decât examenul de limba română.

EXAMEN CAPACITATE 2014 HUNEDOARA Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Capacitate 2014 va avea loc la Adevărul Live, miercuri, de la ora 11.00, după încheierea examenului. Luni am rezolvat în direct subiectele la Română. Elevii pot urmări din nou lecţia video la matematică din cadrul campaniei „Adevărul te meditează şi te premiază”.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite