Elicopter SMURD trimis în ajutorul unui bărbat prins sub un tractor. Victima a fost salvată de fiul său de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc în Ținutul Pădurenilor, din Hunedoara. Un localnic a fost prins sub tractorul cu care transporta lemne. Fiul său, de 13 ani, a fost cel care a sunat la 112.

Victima a fost preluată de un elicopter smurd. Foto: ISU Hunedoara
Victima a fost preluată de un elicopter smurd. Foto: ISU Hunedoara

Echipajele medicale de urgență au intervenit, sâmbătă, în ajutorul unui localnic din comuna Cerbăl din Hunedoara, care a fost implicat într-un accident grav, în timp ce transporta lemne.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era însoțit de cei doi copii ai săi, pe un teren agricol din satul Socet (comuna Cerbăl din Hunedoara). La un moment dat, în împrejurări care urmează să fie stabilite de anchetatori, tractorul s-a răsturnat, iar localnicul a fost prin sub utilaj.

Salvat de fiul său de 13 ani

Fiul în vârstă de 13 ani al victimei a fost cel care l-ar fi scos de sub utilaj. Și tot el a sunat la Serviciul de urgență 112 și a anunțat echipele medicale că rănile tatălui său sunt grave. În ajutorul bărbatului a fost trimis un elicopter SMURD, de la Arad, care l-a adus la spitalul din Hunedoara.

Pentru coordonarea acțiunii de salvare, la locul accidentului s-a deplasat de urgență o echipă a Detașamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanță SMURD și o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă. Victima a fost preluată de elicopter conștientă, cooperantă și stabilă hemo-dinamic fiind transportată la Spitalul municipal Hunedoara, unde a fost internată pentru investigații și tratament medical de specialitate”, a informat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Al doilea tractor răsturnat, în ultimele zile

Accidentul produs sâmbătă, la Socet, în Ținutul Pădurenilor din Hunedoara, a fost al doilea accident de acest fel produs în județul Hunedoara în doar șapte zile.

„Sâmbăta trecută, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălașu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat. Și în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul municipal Hunedoara”, a informat reprezentantul ISU Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite