Eleva de 17 ani prăbuşită de pe pasarela gării a rămas în stare extrem de gravă. Ce au povestit martorii gestului cumplit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva adusă la spital după ce s-ar fi aruncat de pe pasarela gării Simeria a fost transferată la o clinică din Timişoara.

Adolescenta în vârstă de 17 ani, din Simeria, care luni seara s-ar fi aruncat de pe pasarela gării oraşului a fost transferată la o clinică de neurochirurgie din Timişoara, au confirmat reprezentanţii Spitalului judeţean din Deva, unde eleva a fost adusă de echipajele medicale. În urma căderii de la o înălţime de circa 10 metri, eleva ar fi suferit o fractură de coloană, cu paraplegie, iar medicii au decis trimiterea ei la Timişoara, pentru a fi supusă unor intervenţii medicale mai complexe.

„Adolescenta a căzut de pe pasarelă pe calea ferată. Era conştientă, cooperantă, dar cu o leziune de coloană vertebrală şi nu îşi putea mişca membrele inferioare. A intervenit echipajul SMURD de prim-ajutor şi echipajul cu medic de ambulanţă din Deva”, declara, luni seara medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Înainte de a se prăbuşi în gol, minora a fost văzută de trecători plimbându-se timp de mai multe minute pe pasarelă. A căzut pe zăpadă, între liniile ferate, stratul de zăpadă atenuându-i prăbuşirea pe spate. La preluarea ei de către echipajul de Ambulanţă, aceasta nu îşi mai putea simţi membrele.

Nu se cunosc împrejurările şi motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest. „Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac cercetări cu privire la cauzele care au determinat-o pe tânără să recurgă la tentativă de suicid”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Potrivit apropiaţilor acesteia, victima este elevă la liceul din Simeria.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Calea ferată realizată în 50 de ani şi distrusă după un deceniu. Cum a eşuat mega-proiectul „epocii Ceauşescu” început cu prizonierii sovietici

Secretele celor mai faimoase tuneluri din România. Drumurile croite sub munţi, cu târnăcopul şi dinamita

VIDEO Gara legendară pusă sub lacăt. Au dispărut trenurile de călători de pe calea ferată înfiinţată de peste 130 de ani

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite