Doi procurori noi îşi vor ocupa posturile în Hunedoara şi Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii au fost numiţi în funcţie de preşedintele Traian Băsescu. FOTO: ARHIVĂ.
Procurorii au fost numiţi în funcţie de preşedintele Traian Băsescu. FOTO: ARHIVĂ.

Marian Alin Sfetcovici şi Gheorghe Matei au fost numiţi în funcţia de procurori la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi, respectiv, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Alin Sfetcovici a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, după ce a promovat examenele organizate în perioada 3 august - 13 decembrie 2012 de Institutul Naţional al Magistraturii, cu nota 8,50.


Au luat note bune la examenele INM
Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Alin Sfetcovici solicitase transferul în Valea Jiului, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. O cerere iniţială de transfer, pe care magistratul a depus-o la CSM, a fost respinsă în luna martie a anului trecut.


La acea vreme, Sfetcovici a cerut transferul invocând motive personale, dar CSM a hotărât ca el să rămână la Deva, unde încărcătura de dosare pe procuror a fost de peste 1.000 în 2011, faţă de 800 cât a înregistrat în acelaşi an Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.


Procurorul Gheorghe Matei a absolvit promovat examenele INM cu nota 8,60. Cei doi magistraţi au fost numiţi în funcţie printr-un decret semnat de preşedintele Traian Băsescu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite