Căldura a scos ventilatoarele de la naftalină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropierea verii determină comercianţii să pună pe rafturi aparate de aer condiţionat, iar pe clienţi să le cumpere. Cei mai norocoşi sunt hunedorenii care s-au aprovizionat încă de anul trecut, iar acum nu mai sunt obligaţi să scoată alţi bani din buzunar.

Ventilator cu picior, ventilator de dimensiuni mici pentru amplasat în colţul mesei sau aparate de aer condiţionat de mari dimeniuni, recomandate pentru birouri. Aceasta este noua ofertă cu care comercianţii îşi întâmpină clienţii ca urmare a creşterii temperaturilor din ultima perioadă. Pentru că zilele de vară deja îşi fac simţită prezenţa, vânzătorii vor să fie pregătiţi şi să nu fie prinşi pe picior greşit de către clienţi.

Chiar ieri am băgat pe stoc. Am comandat vreo 10 bucăţi pentru început. Lumea deja întreabă şi trebuie să am ce oferi. Sunt foarte bune. Au garanţie 12 luni”, a spus Mariana Ile, vânzătoare la un magazin din Deva. Femeia a adăugat că anul trecut a vândut tot ce a avut, prilej bun să aducă noi modele.
 
Vor să evite aglomeraţia

Conştient că în lunile următoare se va da o adevărată luptă pentru astfel de produse, Cornel Rotar se gândeşte încă de pe cum să se aprovizioneze. „M-am hotărât să cumpăr zilele acestea ca să nu prind cozi mai târziu, la instalare. În plus, am văzut că, pentru început, preţurile sunt bune, nu îţi seacă buzunarul. Vreau să-l folosesc la birou, că stau exact lângă geam, unde bate soarele mai mult de jumătate din zi”, a spus bărbatul în vârstă de 35 ani.


Pe de altă parte, Mirela Isac consideră problema deja rezolvată. Anul acesta nu trebuie să-şi mai deschidă portofelul, ci doar să scoată de la naftalină ventilatorul de anul trecut. O şedinţă de şters praful şi un freon nou, care să determine aparatul de aer condiţionat să funcţioneze la capacitatea sa maximă, este tot ce are nevoie.

Modelul stabileşte preţul

Magazinele din Deva îşi aşteaptă clienţii cu preţuri începând de la 60 de lei, pentru un ventilator bun de pus pe birou, până la 100 de lei pentru aparatele de aer condiţionat indicate a fi amplasate în încăperile care nu depăşesc 25 de metri pătraţi. În cazul în care vreţi să vă situaţi undeva la mijloc, puteţi opta pentru un ventilator cu picior, contra sumei de 85 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite