Bătaie în trafic pe străzile din Vulcan. Fratele şefului PSD din municipiu a fost agresat de patru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele şefului PSD Vulcan, Marin Coltescu, a trecut în această dimineaţă prin clipe de coşmar. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost bătut de patru tineri, după ce ar fi provocat un scandal în trafic pe o stradă din municipiului.

Fratele şefului PSD Vulcan, Marin Coltescu, a ajuns în spital, ca urmare a unei agresiuni în trafic, potrivit gazetadedimineata.ro.

Incidentul în care a fost implicat bărbatul de 40 de ani s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 2:00, pe o stradă din municipiu, iar martorii au susţinut în faţa poliţiştilor că el a fost cel care a provocat scandalul.

„În urma altercaţiei, dintre acesta şi patru tineri, doi bărbaţi şi două femei cu vârste între 20 şi 22 de ani, bărbatul a ajuns în spital. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări în acest caz de agresiune, deşi până în prezent nu a fost înregistrată nicio plângere”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Scandal în Colegiul Aurel Vlaicu din Orăştie: elevi acuzaţi că îşi hăituiesc colegele pe Facebook şi Ask.fm. Cum pot fi amendate înjurăturile de pe Internet

Un scandal imens a izbucnit în Colegiul Aurel Vlaicu din Orăştie, din cauza unui elev de 15 ani care a dorit să îşi verse furia pe colegele sale, insultându-le pe paginile de socializare Askfm şi Facebook. Părinţii fetelor s-au plâns la conducerea liceului, iar directorul a relatat că va propune sancţionarea elevilor care se insultă între ei pe paginile de socializare.

Cosmin Bărbuţi a primit 20 de ani de închisoare pentru uciderea a doi tineri

Tribunalul Hunedoara a pronunţat astăzi sentinţa în dosarul tânărului din Vulcan, arestat în luna aprilie pentru uciderea altor doi tineri (Robert Otescu şi Claudiu Blaj), în urma unui scandal izbucnit într-un bar de noapte.

Scandalurile care au zguduit imaginea Poliţiei hunedorene: arestarea şefului BCCO Alba Traian Berbeceanu şi a poliţistului Adrian Sucilă

Arestarea lui Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea BCCO Alba, a dat naştere unui imens scandal. Procurorii DIICOT l-au acuzat pe poliţist de infracţiuni grave, însă ulterior au ajuns la rândul lor să fie puşi sub învinuire pentru „fabricarea unor probe” împotriva lui. Cazul comisarului şef nu a fost singurul care a zguduit imaginea Poliţiei hunedorene în ultimii doi ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite