Apartament în flăcări, în Petroşani: doi bătrâni au fost în pericol de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a pus în pericol viaţa celor doi locatari din apartament. ARHIVĂ.
Incendiul a pus în pericol viaţa celor doi locatari din apartament. ARHIVĂ.

Un incendiu a cuprins apartamentul unei familii din municipiul Petroşani, iar un bărbat şi o femeie au fost la un pas de moarte. Cei doi au fost evacuaţi de vecini şi transportaţi la spital.

Apartamentul unei familii din Petroşani a luat foc, după ce aeroterma cu care locuinţa era încălzită a fost lăsată nesupravegheată. Flăcăriele s-au extins cu repeziciune, iar cei doi locatari au trecut prin momente cumplite.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale de stingere a incendiilor şi un echipaj de prim ajutor.

“Pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în sufrageria apartamentului. În plus, un bărbat în vârstă de 69 de ani şi o femeie de 65 de ani au fost evacuaţi din apartament de vecini, aceştia fiind preluaţi şi transportaţi cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Amblanţă şi o alta de prim ajutor la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului Petroşani. Cei doi bătrâni prezentau simptomele specifice ale intoxicaţiei cu fum. Pompierii au stins incendiul, care a afectat sufrageria apartamentului fiind degradate elemente de mobilier, zugrăveala, parchetul şi obiecte textile”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Şoseaua de coşmar spre Sarmizegetusa Regia, lăsată fără parapeţi în cele mai periculoase locuri: autorităţile ar putea închide drumul recent inaugurat

Şoseaua spre Sarmizegetusa Regia, construită pe fonduri de la Uniunea Europeană şi inaugurată înainte de Crăciun ar putea fi din nou închisă din cauza riscurilor pe care îl reprezintă pe anumite porţiuni. În ultimele zile, au avut loc mai multe accidente, iar trei tineri au fost la un pas de moarte, după ce au derapat cu maşina pe gheaţă şi au ajuns în râu. Accidentul s-a petrecut într-o zonă din care lipsesc parapeţii de protecţie.

VIDEO Scene de coşmar pe şoseaua Hunedoara – Deva: patru victime în accidentul rutier din locul tragediilor

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, în acelaşi loc în care în urmă cu o săptămână un tânăr a murit. De această dată patru oameni au fost răniţi.

VIDEO Imagini şocante pe DN 7: un şofer a murit în impactul violent dintre un autoturism şi o autocisternă

Un bărbat a murit în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 7, între Veţel şi Leşnic. Maşina cu care se deplasa acesta a fost zdrobită în impactul cu o autocisternă de lapte.

VIDEO Imaginile accidentului cumplit de pe DN 66, în care doi tineri au murit

Doi tineri din Petroşani au murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, în zona localităţii Băniţa. Poliţiştii au stabilit cauzele care au dus la tragedie: imprudenţa uneia dinter victime, care a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite