Ambasadorul Israelului, vizită la Castelul Corvinilor. Ce a scris David Saranga în Cartea de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Saranga. Foto: Primăria Hunedoara.
David Saranga. Foto: Primăria Hunedoara.

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara şi a fost invitat să lase un mesaj în Cartea de onoare.

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, s-a aflat vineri la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în cadrul unei vizite private.

„De mult timp am dorit să văd Castelul de la Hunedoara. M-am aflat într-o vizită la Alba Iulia şi mi-am spus că nu vreau să plec fără să văd această minune, această bijuterie. Mi-a plăcut mult faptul că ştiţi cum să păstraţi istoria şi faptul că ştiţi cât de important este să spuneţi povestea locului. Asta m-a fascinat”, a declarat ambasadorul Israelului.

Acoperiş nou la Castelul Corvinilor. Cum s-a lucrat la Galeria suspendată, ridicată în secolul al XV-lea

Castelul Corvinilor, la început de an. Câţi oameni au vizitat cetatea medievală din Hunedoara

Secretele celor mai întunecate cotloane din Castelul Corvinilor. Soarta locurilor interzise, după marea restaurare


Ambasadorul David Saranga a menţionat faptul că israelienii se află pe poziţia a doua în clasamentul numărului de turişti străini care vizitează România, adăugând că speră ca, după finalul pandemiei, numărul turiştilor să crească din nou, se arată într-un comunicat transmis de primărie.


Ambasadorul David Saranga şi Sorin Tincu, directorul muzeului Castelului Corvinilor. Foto: Primăria Hunedoara

„România este unul dintre locurile pe care israelienii vor să îl viziteze. Sunt sigur că sunt mulţi cei care mă urmăresc pe facebook, pe twitter, pe Instagram şi mulţi israelieni or să vadă cât de frumoasă este această ţară, şi sunt sigur că anul viitor sau chiar şi anul acesta o să aveţi şi mai mulţi turişti din Israel”, a adăugat ambasadorul Israelului la Bucureşti.

La finalul vizitei, el a notat în „Cartea de onoare” a Castelului: „Sunt onorat să vizitez unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Hunedoara simbolizează istoria şi bogăţia României. Cu speranţa că mulţi israelieni or să vină să-l viziteze, David Saranga”.

david saranga foto primaria hunedoara

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturia rară a unui explorator englez despre primul popas în Ardeal: „Românii sunt extrem de arătoşi, dar frumuseţea femeilor e tulburată de muncile grele”

Marile cetăţi ale lui Iancu de Hunedoara. Poveştile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Povestea neştiută a Castelului Corvinilor. Oamenii care l-au transformat din ruină într-o perlă a Imperiului Austro-Ungar



 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite