Al treilea accident într-o săptămână la parapetul de beton de pe şoseaua Deva - Hunedoara

0
0
Accident la Sântuhalm. Sursa:cameră de bord. Facebook. Info Trafic,
Accident la Sântuhalm. Sursa:cameră de bord. Facebook. Info Trafic,

În numai o săptămână, trei şoferi au intrat cu maşinile în parapetul de beton amplasat pe şoseaua Hunedoara – Deva, înainte de giratoriul de la Sântuhalm.

Luni, un nou accident rutier a avut loc pe şoseaua Huendoara – Deva (DJ 687), pe sectorul din vecinătatea sensului girtoriul de la Sântuhalm, unde au fost amplasate parapete de beton, pe o porţiune de circa 200 de metri, la intrarea într-un depozit de logistică.

Al doilea accident în locul „blestemat” de pe şoseaua Hunedoara - Deva, în câteva ore. Încă o maşină zdrobită VIDEO

Accident pe şoseaua Hunedoara - Deva, la Sântuhalm. Un camion a intrat în plin în parapetul de beton de care şoferii se plâng că e slab semnalizat VIDEO

Accident rutier grav în Haţeg. Un şofer a fost scos dintre fiarele maşinii zdrobite în impact

Un şofer în vârstă de 67 de ani, din Geoagiu, care se deplasa pe direcţia Sântuhalm – Hunedoara, a acroşat parapetul şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Bărbatul a scăpat teafăr, însă autoturismul i-a fost distrus.

În urm cu o săptămână, în aceeaşi zonă au avut loc alte două accidente rutiere, în condiţii asemănătoare, dar pe timp de noapte. Mai mulţi şoferi s-au plâns de semnalizarea necorespunzătoare a parapetelor, afectată şi mai mult de cele mai recente accidente, însă autorităţile judeţene nu au luat măsuri.


Foto: Info Trafic / Facebook

Locul unde la începutul acestui an fost montate parapete de beton, pentru a fi amenajată intrarea şi ieşirea într-un depozit de logistică, a ajuns un „punct negru” al drumului judeţean Hunedoara – Deva. Mai multe accidente au avut loc aici, iar urmările lor sunt vizibile, atât la sistemul de parapete cât şi pe marginea şoselei. Trei stâlpi de iluminat au fost deja puşi la pământ şi distruşi de şoferii care au izbit obstacolele de beton.

Pe acest sector, viteza de circulaţie a maşinilor este reglementată la maximum 30 de kilometri pe oră.

accident hd

Vă recomandăm să citiţi şi:

Noul giratoriu din Sântuhalm, finalizat. Detaliile construcţiei de pe şoseaua Deva - Hunedoara VIDEO

Problemele şoselei Hunedoara - Deva, cel mai aglomerat drum judeţean VIDEO

Dealul Liliecilor, cel mai spectaculos loc al Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum a rezistat lucrarea de anvergură VIDEO

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite