Achitare pentru bărbatul care şi-a chinuit amanta ca să dovedească soţiei că-i este fidel. „Totul a fost regizat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorii au decis că victima nu a fost, de fapt, victimă FOTO Arhivă
Judecătorii au decis că victima nu a fost, de fapt, victimă FOTO Arhivă

Un bărbat din Deva, trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, a fost în final declarat nevinovat.

Povestea acestui caz începe în anul 2017, când o tânără de 25 de ani din Satu-Mare s-a mutat în Deva (unde are o mătuşă) pentru a-şi termina liceul. 

Înscrisă la seral, tânăra a început să frecventeze un bar din apropierea liceului. Mergând la bar, tânăra a ajuns să se îndrăgostească de patronul localului, căsătorit de 18 ani şi cu doi copii.

Flagrantul

În primăvara anului 2018, în perioada lunii mai, între patronul barului şi tânără a început o relaţie intimă. 

La un moment dat, soţia bărbatului i-a surprins pe cei doi întreţinând relaţii sexuale, iar pentru a-şi determina soţia să nu îl părăsească, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. 

Astfel, pentru a-i dovedi soţiei sale că nu dă doi bani pe amantă, a realizat o filmare în care o umileşte pe amanta sa, obligând-o să îi ceară scuze soţiei sale şi să promită că nu va mai interveni în relaţia dintre ei.

Scene de groază, filmate în bucătărie

Potrivit procurorilor care l-au trimis în judecată pe bărbat, acesta a pus-o pe tânără pe un scaun, a legat-o de mâini şi de picioare. De asemenea, a lovit-o pe tânără până i-a spart nasul, apoi i-a întins sângele pe faţă şi pe haine, adresându-i cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea. 

Bărbatul a mers până acolo încât i-a pus amantei cuţitul la gât cerându-i să jure că nu-l va mai căuta.

„După filmarea acestei scene, inculpatul a eliberat persoana vătămată, i-a permis să se spele şi i-a dat un tricou curat. Cei doi au rămas în locuinţa inculpatului, iar inculpata R.B.B. (n.r. cea care a filmat scenele) a plecat cu un taxi. 

După o perioadă, inculpatul a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja în fapt, pentru a-i demonstra acesteia că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral”, au mai arătat procurorii.

Condamnat cu executare în primă instanţă, achitat în apel

În primă instanţă, procesul în care bărbatul a fost trimis în judecată s-a judecat la Tribunalul Hunedoara. Aici, bărbatul a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, iar femeia care a filmat scenele a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

În apelul judecat la Curtea de Apel Alba-Iulia, atât bărbatul acuzat că şi-a sechestrat amanta, cât şi complicea lui, au fost declaraţi nevinovaţi, judecătorii considerând că totul a fost un joc regizat cu acordul victimei. În decizia de achitare a cântărit decisiv chiar mărturia victimei, care a declarat că după realizarea filmării a mai rămas acasă la inculpat, întreţinând chiar relaţii sexuale cu acesta. 

Sentinţa de achitare este definitivă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Drama unei studente la Medicină salvate din ghearele fostului prieten de o colegă curajoasă: „O să muriţi amândouă!“

Politician condamnat pentru tentativă de omor, după patru ani de închisoare: „Cer iertare de la toată lumea”

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite