Accident cu maşina Poliţiei în benzinărie. Un tânăr a lovit-o cu scuterul, în dorinţa de a fugi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident. SURSA: Facebook.
Accident. SURSA: Facebook.

Un tânăr de 18 ani a intrat cu motoscuterul în autospeciala de Poliţie, în încercare de a scăpa de agenţii care se îndreptau spre el.

Miercuri seara, în jurul orei 23, un echipai al Poliţiei Rutiere aflat în patrulare cu autospeciala de serviciu, pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, a observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care deţineau informaţii că nu posedă permis de conducere, care alimenta o motocicletă.

„Poliţiştii au intrat în zona benzinăriei, însă tânărul, în momentul în care a observat echipajul de poliţie, a pus furtunul la pompă, a urcat pe motocicletă şi a demarat, cu intenţia de a se sustrage controlului, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de Poliţie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar cu privire la  tânărul implicat în tamponare, un hunedorean în vârstă de 18 ani, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În plus, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru producerea tamponării.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Accident mortal la ieşirea din Hunedoara. Două maşini s-au ciocnit frontal pe podul Cernei

Jefuitorii unui tânăr din Deva, înarmaţi cu bâte şi răngi. Cum au fost capturaţi de jandarmi

VIDEO Camerele secrete descoperite la restaurarea Castelului Corvinilor. Şirul lung de „comori“ medievale ascunse

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite